Van'da Beşiktaş-F.Bahçe gerginliği   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-20-2011 (23:07)   Son Mesaj: 02-20-2011 (23:07)    Cevap: 0    Gösterim: 587  

    02-20-2011

    Van'da Beşiktaş-F.Bahçe gerginliği

    Van'da Beşiktaş-F.Bahçe gerginliği


    Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı 4-2 mağlup ettiği maçın ardından Van'da iki takımın taraftarları arasında zaman zaman gergin anlar yaşanırken, Çevik Kuvvet ekipleri ise geniş güvenlik önlemi aldı.

    Fiyapı İnönü Stadı'nda oynanın maçın bitiş düdüğü ile birlikte sarı-lacivertli taraftarlar Cumhuriyet Caddesi üzerindeki belediye binası, siyah-beyazlılar ise caddenin karşı tarafında bulunan Telekom İl Müdürlüğü önünde toplandılar. Takımları lehine tezahüratta bulunan taraftarlar arasında zaman zaman gergin anlar yaşandı.

    İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekiplerinin bölgeye gelmesiyle birlikte herhangi bir olaya karşı ilk önce Beşiktaşlı taraftarlar dağıtıldı. Fenerbahçeli taraftarlar belediye binası önünde bir süre sevinç gösterisinde bulunduktan sonra cadde üzerinden Beşyol Meydanı'na doğru yürümek istediler. Yolu kapatan polis ekiplerinin izin vermemesi üzerine tekrar belediye önüne gelen taraftarlar, bir süre sonra Soydan Kavşağı'ndan Maraş Caddesi'ne geçerek tezahüratta bulundular. Polis ekipleri, yolu kapatan taraftarları kaldırıma çıkartarak dağılmalarını sağladı.

    İHA




    Van'da Beşiktaş-F.Bahçe gerginliği Yorumları