İETT otobüsünde kaza paniği   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-20-2011 (19:08)   Son Mesaj: 02-20-2011 (19:08)    Cevap: 0    Gösterim: 634  

    02-20-2011

    İETT otobüsünde kaza paniği

    İETT otobüsünde kaza paniği


    Bağcılar TEM Otoyolu'nda çift katlı bir İETT otobüsünün arkadan çarptığı otomobildeki biri bebek 4 kişi yaralandı.

    Kaza nedeniyle otobüsteki yolcular büyük panik yaşadı.

    Kaza, saat 16.30 sıralarında TEM Otoyolu Mahmutbey mevkisinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Esenkent-Taksim seferini yapan 34 TN 2666 plakalı çift katlı İETT otobüsü, aniden şerit değişikliği yaptığı ileri sürülen 34 TC 3202 plakalı otomobile arkadan çarptı. Kazada araç içinde bulunan biri bebek 4 kişi yaralandı. Bebek ve annesi, olay yerinden geçen özel bir araçla Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

    Kazada büyük çapta maddi hasar meydana gelen otobüste bulunan yolcular büyük panik yaşadı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri otomobilde bulunan diğer iki yaralıyı da hastaneye kaldırdı. Otobüs yolcuları olay yerine gelen başka bir otobüsle gönderilirken, kazada yaralanan ailenin yakınları olay yerine gelerek bilgi aldı. Otobüs sürücüsü, "Ben Taksim istikametine orta şeritten giderken, araç sol şeritten bir anda sağ şeride geçmek istedi. Önüme çıktı. Duramadım ve önce araca, ardından da bariyerlere çarptım" dedi.

    Kaza nedeniyle TEM Otoyolu Ankara istikameti uzun bir süre trafiğe kapandı. Araçların çekilmesinin ardından trafik normale döndü.

    İHA




    İETT otobüsünde kaza paniği Yorumları