Erdoğan'ın sanatçıları mutlu eden sözü   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-20-2011 (18:34)   Son Mesaj: 02-20-2011 (18:34)    Cevap: 0    Gösterim: 481  

    02-20-2011

    Erdoğan'ın sanatçıları mutlu eden sözü

    Erdoğan'ın sanatçıları mutlu eden sözü


    Başbakan Erdoğan, Ajda Pekkan ve Yonca Evcimik'in de aralarında bulunduğu bir grup hayvansever sanatçıyla buluştu. Erdoğan, sanatçılara talepleri ile ilgili söz verdi. Sanatçılar çıkışta oldukça mutluydu.

    Başbakan Erdoğan, Ajda Pekkan, Yonca Evcimik, Burcu Güneş ve Metin Özülkü'nün de aralarında bulunduğu bir grup sanatçıyı Dolmabahçe'deki Çalışma Ofisi'nde kabul etti.
    Çalışma Ofisi'ne ilk olarak sanatçılar geldi. Ofise girişinde kısa bir açıklama yapan sanatçı Metin Özülkü, "Hayvan hakları konusunda görüşeceğiz. Kabahatlerle ilgili bazı konular var. Onları dile getireceğiz" dedi.

    Başbakan Erdoğan'da, Başakşehir'de katıldığı alışveriş merkezi açılışının ardından sanatçılardan sonra ofise giriş yaptı.

    SANATÇILAR GÖRÜŞMEDEN MUTLU AYRILDI

    Oyuncu Tuna Arman, Başbakan Erdoğan ile buluştukları toplantı sonrası şu açıklamaları yaptı: "Hayvanlara tecavüz edenler, hayvanların gözünü oyanlarla kapalı alanda sigara içenle aynı cezayı alıyordu. Kabahatler Kanunu kapsamındaydı. Bunun Türk Ceza Kanunu kapsamında değerlendirilmesini istedik. Başbakanımızın da bundan rahatsız olduğunu öğrendik. Ve bize bunu değiştirme sözünü verdi. Uzun bir süredir bu konu için uğraşıyorduk. Biz bu sözü aldığımız için çok mutlu olduk.

    Sanatçılardan Yonca Evcimik de "Başbakan Erdoğan'ı biz gerçekten iyi tanımıyormuşuz. Yakınında köpekler kediler ve evcil hayvanlar bulunduğunu öğrendik. Ben bunları öğrenince gerçekten çok duygulandım. O da bizim taşıdığımız hassasiyetleri taşıdığını öğrendik çok mutlu olduk. Kendisine kanun maddesi ile ilgilitalebimizi iletti. Bize bunun değiştirileceğinin sözünü verdi. Çok mutluyuz. "




    Erdoğan'ın sanatçıları mutlu eden sözü Yorumları