Eczacıbaşı'nın eşi: Vedat başka bir kadından bahsetmedi   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-20-2011 (16:04)   Son Mesaj: 02-20-2011 (16:04)    Cevap: 0    Gösterim: 528  

    02-20-2011

    Eczacıbaşı'nın eşi: Vedat başka bir kadından bahsetmedi

    Eczacıbaşı'nın eşi: Vedat başka bir kadından bahsetmedi


    Ölümünden 43 yıl sonra mezarı, Refika Başkır’ın açtığı babalık davası nedeniyle açılan Vedat Eczacıbaşı’nın eşi Gülçin Eczacıbaşı konuştur. Gülçin Eczacıbaşı, “Vedat bana böyle bir olaydan hiç bahsetmedi” dedi.

    Murat Kazancı'nın haberi
    İddiadan davayla haberi olduğunu belirten Gülçin Eczacıbaşı, eşinin kendisiyle evliyken başka ilişkisi olmadığını savundu.

    VEDAT Eczacıbaşı ile 8 yıl süren evliliğini kimsenin gölgelememesini isteyen Gülçin Eczacıbaşı, babalık davası açan Refika Başkır"ın (55) "Efsanevi aşk Vedat Eczacıbaşı"nın ölümüne kadar devam etmiş" sözlerinin kabul edilemez olduğunu söyledi. Vedat Eczacıbaşı"nın yaşamına son verdiği 1961"e kadar geçen 8 senelik evlilikleri için kimsenin böyle konuşmaya hakkı olmadığını belirten Gülçin Eczacıbaşı, şunları söyledi: "Bu kadar mesut bir ilişkiye atfedilmeye çalışılan iddialar yanlıştır. Son nefesine kadar Amerikan Hastanesi"nde yanı başında bulunduğum merhum eşim Vedat Eczacıbaşı ile ilgili bu gerçek dışı iddiaları kabul etmem mümkün değildir.

    Birbirimize âşıktık

    Vedat"ı çok sevdim. Ona aşıktım. O da bana aşıktı. Bu süreçte başkasıyla ilişkisi mümkün değil. Temeli büyük bir aşkla atılan evliliğimiz sevgi, saygı ve bağlılıkla, eşimin ölümüne kadar devam etti. Sekiz yıl süren evliliğimizden bugün son derece gurur duyduğum iki kız çocuğum dünyaya geldi.

    DNA testini bekliyoruz

    Refika Başkır"ı Pazartesi günü mezar açılırken ilk kez gördüm. Otomobilden çıkmadım. Onunla karşılaşmak istemedim. Vedat"ın benden önce bir hayatı da vardı genç adam, benden önce başka biriyle ilişkisi elbette olabilir. DNA testi ile baba-kız olup olmadıkları ortaya çıkacak." Refika Başkır (55), "Vedat Eczacıbaşı benim babamdır" iddiasıyla 2004"te, Şişli Aile Mahkemesi"nde babalık davası açmıştı.

    İlk kez mezarda gördüm

    Vedat Eczacıbaşı"nın eşi Gülçin Eczacıbaşı, babalık davası açan Refika Başkır"ı, ilk kez mezar açılırken gördüğünü söyledi. Eczacıbaşı bu işlem sırasında otomobilinden hiç çıkmamış.

    HÜRRİYET




    Eczacıbaşı'nın eşi: Vedat başka bir kadından bahsetmedi Yorumları