Arada kalan babaanneyi yaktılar   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-20-2011 (14:07)   Son Mesaj: 02-20-2011 (14:07)    Cevap: 0    Gösterim: 483  

    02-20-2011

    Arada kalan babaanneyi yaktılar

    Arada kalan babaanneyi yaktılar


    Şanlıurfa'da 4 kardeşin intikam yemini büyük bir acıyla sonuçlandı. Annelerinden boşandığı gerekçesiyle babalarını benzin döküp yakmak isteyen 4 kardeş, araya giren babaannelerini yaktı.

    Mehmet Kılıç'ın haberi...
    Şanlıurfa'da annesinin üzerine kuma getiren babasının evini basan genç babasını bulamayınca Ninesinin üzerine benzin dökerek yaktı.

    Olay dün akşam saatlerinde Yakubiye mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre eşinin üstüne kuma getiren 50 yaşındaki Mehmet Altun'un oğlu 20 yaşındaki İbrahim Altun, saat 22:00 sıralarında 3 akrabasıyla Babasının kaldığı eve geldi.

    Burada babası Mehmet Altun'u bulamayan evlat babasını evlendirmekle suçladığı Ninesi 75 yaşındaki Emine Altun ile bir süre tartıştı. Daha sonra dışarı çıkan torun Altun elinde bir şişe benzinle tekrar eve geldi. Yaşlı kadının üstüne benzin dökerek ateşe veren gençler daha sonra olay yerinden hızla uzaklaştı.

    Can havliyle odadan kendini dışarı atan Emine Altun, komşuları tarafından söndürülürken, olay yerine itfaiye ve sağlık görevlileri çağrıldı. Ciddi yanıklarla ağır yaralanan yaşlı kadının oğlu Mehmet Altun'da Sağlık görevlileri ile eve geldi. Annesinin yanmış vaziyette gören Mehmet Altun sinir krizleri geçirirken, olay yerine geç gelen Polis ekiplerine bağırdı. Oğlu ve Yeğenlerinin bulunmasını isteyen Altun 01 Plakalı bir otomobil ile kaçtıklarını aktardı.

    Emine Altun ambulans ile Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma hastanesi Acil servisine kaldırılırken, Polis kaçan şahısların yakalanması için çalışma başlattı.

    Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.






    Arada kalan babaanneyi yaktılar Yorumları