Kasayı çalarken polise yakalndı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-19-2011 (18:07)   Son Mesaj: 02-19-2011 (18:07)    Cevap: 0    Gösterim: 540  

    02-19-2011

    Kasayı çalarken polise yakalndı

    Kasayı çalarken polise yakalndı


    Kayseri’de ikametlerden ve işyerlerinden çelik kasa hırsızlığı yapan 7 kişilik bir şebeke, polis tarafından yakalandı.

    Kayseri"nin Melikgazi ilçesindeki Alparslan, Mimarsinan ve Yıldırım Beyazıt Mahalleleri'nde çeşitli ev ve işyerlerinden çelikkasa hırsızlığı yapan 7 kişilik şebeke son işlerinde yakalandı. Mimarsinan Mahallesi"ndeki bir evden çelik kasayı çalan 7 kişi, çaldıkları kasayı açtıklarında içerisinden çıkan 400 lirayı görünce şoke oldu.
    Parayı alıp kaçmak isterken de polis tarafından yakalandı. Bir başka ikamette yaptıkları hırsızlık olayında da girdikleri evde bulunan çelik kasaya yönelen hırsızlar, uzun süre kasayı yükleyip götürmeye uğraştılar.

    Bu sırada unutkan ev sahibinin 2 gün önce kasadan aldığı ve daha sonra yerine koymayı unutarak masa üzerine bıraktığı altınları fark edemeyen hırsızlar yine hüsrana uğradı.

    Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından bir süredir takip edilen hırsızlık şebekesi, son işleri olan Mimarsinan Mahallesi"ndeki çelik kasayı götürmek isterken suçüstü yakalandı.

    Adli Tıpta sağlık kontrolünden geçirilen ve nüfus kayıtlarında çeşitli illerden olduğu belirlenen zanlılar daha sonra sorgulanmak üzere Melikgazi İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Bir günlük ek gözaltı süresinin ardından Adliyeye sevkedildi.




    Kasayı çalarken polise yakalndı Yorumları