Ucuz terlik için birbirlerini ezdiler /   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-19-2011 (17:57)   Son Mesaj: 02-19-2011 (17:57)    Cevap: 0    Gösterim: 774  

    02-19-2011

    Ucuz terlik için birbirlerini ezdiler /

    Ucuz terlik için birbirlerini ezdiler /


    Erzincan da bir firmanın yaptığı “Her Eve Terlik” kampanyasında 1 TL'ye satılan terliklerden almak isteyen vatandaşlar izdihama neden oldu. Raflardaki ucuz terliklerden almak isteyenler adeta bir birlerini ezdi.



    Erzincan da bir alışveriş merkezinde ucuz terlik ve ayakkabı satışı yapılacağını duyan vatandaşlar, sabahın erken saatlerinde iş yerinin kapısında kuyruk oluşturdu.
    Padişah Kundura tarafından yapılan "Her Eve Terlik" kampanyası adı altında satışa sunulan terlik ve ayakkabılar personel tarafından raflara dizildi. İş yerinin kapısının açılmasıyla birlikte fiyatı 1 TL'den satılan bayan ve çocuk terliklerinin bulunduğu reyonlarda büyük bir izdiham yaşandı.

    İzdiham nedeniyle bayanlar çığlık atarken vatandaşlar raflardaki terlikleri kapış kapış etti. Yaklaşık 15 dakika içerisinde raflarda bulunan terlikler vatandaşlar tarafından kucaklarına sığmayacak şekilde alındı.

    Firma yetkililerinin "herkese yetecek kadar terlik var" sözüne aldırış etmeyen vatandaşlar, reyonlardaki terlikleri almak için birbirlerini ezdi. Bir kişinin iki çift terlik alabildiği kampanyada kucaklarını terlikle dolduran vatandaşlar kasada iki çift terlik almak zorunda kaldılar.

    Erzincan'da "Her Eve Terlik" kampanyası düzenlediklerini ve bu kampanya kapsamında bir hafta içerisinde yaklaşık 15 bin çift terliğin satıldığını ve günlük ortalama 3 bin çift terlik sattıklarını açıklayan Salim Demir (42); "Firmamızın kuruluşunun 2. yıldönümü nedeniyle "Her eve bir terlik" kampanyası başlattık. Bir haftadır bu devam ediyor. Günde yaklaşık 3 bin çift terlik satılıyor. Bütün ürünlerimizde senenin belirli günlerinde kampanya yapıyoruz.

    Halka hizmet Hakka hizmet düsturu ile çalışıyoruz. Terlik fiyatları normal de 5-10 TL arasında değişiyor. İzdiham piyasa da fiyatlarda % 100 fark olduğu için oluyor. Müşterilerimiz memnun şuan da kampanyanın devam etmesini istiyorlar.

    Şuana kadar 15 bin terlik satıldı. Ben isterim ki herkese yetecek kadar terlik var. Ürün var. Herkes sırasını bekleyerek terliğini ürününü daha rahat alabilir." diye konuştu.




    Ucuz terlik için birbirlerini ezdiler / Yorumları