Kamera parfümün içine girdi   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-18-2011 (18:07)   Son Mesaj: 02-18-2011 (18:07)    Cevap: 0    Gösterim: 931  

    02-18-2011

    Kamera parfümün içine girdi

    Kamera parfümün içine girdi


    Antalya'da polisin düzenlediği '3. Kulak' adlı operasyonda ele geçirilen malzemeler, basın mensuplarına tanıtıldı. Malzemeler arasında bulunan parfüm içine yerleştirilmiş kamera dikkat çekti.

    Malzemeler arasında bulunan oda parfümü içerisine yerleştirilmiş görüntü alma ve dinleme cihazı dikkat çekti.
    Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekiplerinin 15 ilde gerçekleştirdiği '3. Kulak' adlı operasyonda, 'para karşılığı suç işlemek amacıyla örgüt kurmak', 'özel hayatın gizliliğini ihlal etmek', 'haberleşmenin gizliliğini ihlal etmek', 'Kaçakçılık Kanunu'na muhalefet' suçlamalarıyla gözaltına alınan aralarında örgüt elebaşı E.Ö'nün de bulunduğu 10 kişi sağlık kontrolünden geçirildi. Zanlılarla birlikte ele geçirilen malzemeler ise basın mensuplarına gösterildi.

    Zanlılarla birlikte 22 elektronik entegre kartı üzerine monte kamera, 15 muhtelif anahtarlık görünümlü görüntü ve ses kayıt cihazı, 27 gümrük kaçağı ve klonlanmış cep telefonu, 9 yazılım yüklü cep telefonu ve 8 sim kartı, 3 "böcek" tabir edilen hassas ortam dinleme cihazı, 2 kol saati görünümlü görüntü ve ses kayıt cihazı, 2 müzik çalar görünümlü görüntü ve ses kayıt cihazı, 4 sinyal bozucu cihaz, 1 gözlük görünümlü kamera, 1 dijital masa saati görünümlü görüntü ve ses kayıt cihazı, 1 takip amaçlı GPRS olarak kullanılan dönüştürülmüş araca monte özellikli mıknatıslı cep telefonu, 1 mobil araca monte edilebilen takip cihazı, 1 duvara monte edilebilen özellikli hassas ortam dinleme cihazı, 2 adet profesyonel fotoğraf makinesi, 5 eş takibi dedektiflik sözleşmesi, 3 çeşitli takip ve müşteri bilgilerinin bulunduğu ajanda, 5 takip karşılığı yapılan ödemelere ait banka dekontu, 20 eş takiplerine ilişkin foto ve çok sayıda cep telefonu, sim kart, dizüstü ve masaüstü bilgisayarlar, harici bellekler ele geçirildi.

    Malzemeler arasında bulunan oda parfümü içerisine yerleştirilmiş görüntü alma ve dinleme cihazı dikkati çekti.







    Kamera parfümün içine girdi Yorumları