Kurtulmuş, İstanbul'a çıkarma yapıyor   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-18-2011 (15:36)   Son Mesaj: 02-18-2011 (15:36)    Cevap: 0    Gösterim: 476  

    02-18-2011

    Kurtulmuş, İstanbul'a çıkarma yapıyor

    Kurtulmuş, İstanbul'a çıkarma yapıyor


    Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Genel Başkanı Prof. Dr. Numan KURTULMUŞ’un Türkiye’yi il il dolaşmaya başlayarak verdiği seçim startı bu hafta sonu İstanbul’da.

    Kurtulmuş, "Halkın Sesi İstanbul"dan Yükseliyor" konsepti çerçevesinde Cumartesi ve Pazar günleri, Anadolu ve Avrupa yakasında partisinin 6 ilçe binasının açılışını İl Başkanı Av. Abdullah Demirhan, teşkilat mensupları ve İstanbullularla beraber yapacak.

    Konuya ilişkin bir açıklama yapan HAS Parti İstanbul İl Başkanı Av. Abdullah Demirhan: "Genel Başkanımız adım adım, karış karış tüm Türkiye"yi 4 haftadır dolaşıyor. Bu anlamda partimiz en etkin parti konumundadır. Biz de İstanbul Teşkilatı olarak bu hummalı çalışmaya haftasonu açılış programlarımızla en büyük katkıyı vereceğiz. 19 Şubat Cumartesi, tam gün İstanbul"umuzun Anadolu yakasında olacağız ve sırasıyla Sultanbeyli, Ümraniye ve Üsküdar ilçe teşkilat binalarını Genel Başkanımızın katılımıyla açacağız. Akşamında da Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezi"nde Genel Başkanımız, tüm halkımızın davetli olduğu bir konferans verecek. 20 Şubat Pazar günü ise sabah erken Genel Başkanımızın Gençlik Kollarıyla yapacağı kahvaltının ardından sırasıyla Fatih, Bağcılar ve Bahçelievler ilçe teşkilatlarımızı açacağız. Bu 2 günlük yoğun programa Genel Başkanımızın dışında, Genel Başkan Yardımcılarımız, Genel İdare Kurulu Üyelerimiz ve kurucularımız da iştirak edecekler. Bu adeta bir İstanbul çıkarması olacak. Bu açılışlar vesilesiyle Türkiye"nin en genç siyasi hareketi ve partisi olarak diğer partilerden önce seçim startımızı vermiş oluyoruz. Bu hafta sonu Halkın Sesi Partisi İstanbul"da rüzgârını estirecek" dedi.




    Kurtulmuş, İstanbul'a çıkarma yapıyor Yorumları