Genç kızın kazayla öldüğü iddiası   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-18-2011 (14:08)   Son Mesaj: 02-18-2011 (14:08)    Cevap: 0    Gösterim: 630  

    02-18-2011

    Genç kızın kazayla öldüğü iddiası

    Genç kızın kazayla öldüğü iddiası


    Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde bir genç kız, arkadaşları pompalı tüfekle fotoğraf çektirirken, tüfeğin ateş alması sonucu hayatını kaybetti. Pompalı tüfeği, arkadaşının kazayla ateşlediği ileri sürüldü.

    Alınan bilgiye göre, Eda D. (17), Hocahamza Mahallesi Muhittin Reis Caddesindeki bir apartmanın 2. katında pompalı tüfekle ağır yaralandı. Evde bulunan arkadaşlarının yardım talebi üzerine, yoldan geçen bir araca konularak Gelibolu Devlet Hastanesine kaldırılan genç kız, kurtarılamadı.
    Eda D. ve 4 arkadaşının birlikte televizyon izledikleri, bu sırada ekranda gördükleri silah üzerine konuşmaya başladıkları ve bir süre sonra evdeki tüfeği alarak, fotoğraf çektirdikleri ileri sürüldü.

    Fotoğraf çektirilirken, M.K'nın (18), arkadaşı O.D'ye (20) poz verdiği sırada kazayla elinin tetiğe dokunması sonucu genç kızın vurulduğu iddia edildi. Olayın ardından M.K ve O.D ile evde bulunan S.B (18) ve D.T (18) polis merkezine götürüldü.

    Genç kızın cesedi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

    Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.




    Genç kızın kazayla öldüğü iddiası Yorumları