Antalya Kaleiçi’nde yangın paniği   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-17-2011 (18:08)   Son Mesaj: 02-17-2011 (18:08)    Cevap: 0    Gösterim: 680  

    02-17-2011

    Antalya Kaleiçi’nde yangın paniği

    Antalya Kaleiçi’nde yangın paniği


    Antalya Kaleiçi’nde sigara izmaritinden çıktığı iddia edilen yangın vatandaşların korkulu anlar yaşamasına neden oldu. Yangında bölgede bulunan palmiye ağaçlarının yanı sıra boş bir bina da alev aldı.

    Antalya"da Cumhuriyet Meydanı"nda bulunan seyir terasından atılan sigaradan çıktığı belirtilen yangında ilk başta binanın çatısı alev aldı. Daha sonra palmiyelere sıçrayan yangına ilk müdahaleyi Kaleiçi itfaiyesi ve vatandaşlar yaptı.
    Çevredeki binalara da sıçrama tehlikesi bulunan yangına daha sonra olay yerine gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri müdahale etti. Yangın itfaiye ekiplerinin çalışmanın ardında kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü.

    Yangında, boş olduğu belirtilen bir baraka ile bir palmiye ağacı yandı. Yangın sırasında Cumhuriyet Meydanı"nda bulunan turistler ve vatandaşlar söndürme çalışmalarını merakla izledi.

    Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Emin Pehlivan, yangının çıkış nedenini araştırdıklarını, seyir terasından atılan sigaradan dolayı yangının çıkmış olabileceğini belirtti.




    Antalya Kaleiçi’nde yangın paniği Yorumları