Matematik öğretmenlerini valiye şikayet ettiler   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-17-2011 (14:56)   Son Mesaj: 02-17-2011 (14:56)    Cevap: 0    Gösterim: 470  

    02-17-2011

    Matematik öğretmenlerini valiye şikayet ettiler

    Matematik öğretmenlerini valiye şikayet ettiler


    Aydın’ın Söke İlçesi’nde öğrenciler matematik öğretmenlerini köy ziyaretleri yapan Vali Hüseyin Avni Coş'a şikayet etti.

    Aydın"ın Söke İlçesi"nde köy ziyaretleri yapan Vali Hüseyin Avni Coş, köylülerin sorunlarını dinleyip karşılaştığı her çocuğun gönlünü aldı.
    Çocuklara çeşitli hediyeler de veren Vali Hüseyin Avni Coş, çocuklara pratik olarak matematik soruları da sorup okuldan ve derslerden konuştu. Vali Coş"u karşısında gören çocuklar "Bizi matematik öğretmeni çok dövüyor. O nedenle matematik sersini sevmiyoruz" deyince Vali hemen Milli Eğitim Müdürü ve Söke Kaymakamı Mehmet Demirezer"e talimat verip konunun araştırılmasını istedi.

    Köy ziyaretlerine Söke Ağaçlı Köyü"nden başlayan Vali Hüseyin Avni Coş, her zaman olduğu gibi çocuklara büyük önem verdi. Karşılaştığı çocukların istek ve şikayetlerini bizzat dinleyen Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, Ağaçlı Köyü"ne ziyareti sırasında taşımalı eğitim ile Söke"den dönen öğrencileri görünce okul ve dersler üzerine çocuklarla sohbet etti.

    Söke Nebahat Alpan İlköğretim Okulu"nda okuduklarını belirten öğrencilerin bir kısmı "Matematik öğretmeni çok dövdüğü için matematik dersini sevmiyoruz. Siz Valisiniz söyleyin bize fazla dövmesin" diyerek Vali"den yardım istediler.

    Öğrencilerin bu sözü üzerine Vali Coş, gerekli talimatları vererek sorunun çözülmesini istedi.








    Matematik öğretmenlerini valiye şikayet ettiler Yorumları