Özhaseki: Mahkemenin kararına razıyım   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-17-2011 (14:56)   Son Mesaj: 02-17-2011 (14:56)    Cevap: 0    Gösterim: 481  

    02-17-2011

    Özhaseki: Mahkemenin kararına razıyım

    Özhaseki: Mahkemenin kararına razıyım


    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun hakkında suç duyurusunda bulunmasını değerlendirdi. Özhaseki, 'verilecek karara razıyım' dedi.

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun hakkında suç duyurusunda bulunmasını değerlendirirken, ''Nerelerde yalan söyledi, kaç kere yalan söyledi, şimdi belgeleriyle götürüp mahkemeye teslim edeceğim. Verilecek karara da razıyım. Bana böyle bir fırsatı verdikleri için ayrıca teşekkür ederim'' dedi.
    Özhaseki, gazetecilere açıklamasında, Kemal Kılıçdaroğlu'na suç duyurusunda bulunduğu için teşekkür borcu olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu için söylediklerinin çok basit ve net olduğunu ifade eden Özhaseki, şöyle devam etti:

    ''Eğer siz birine iftira ediyorsanız müfteri derler, yalan söylüyorsanız yalancı derler. Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve şahsımla ilgili bu yalanları söylediler. Şimdi bunların yalan olduğunu, bu açılan dava vesilesiyle ispatlayacağız. Nerelerde yalan söyledi, kaç kere yalan söyledi, şimdi belgeleriyle götürüp mahkemeye teslim edeceğim. Verilecek karara da razıyım. Bana böyle bir fırsatı verdikleri için ayrıca teşekkür ederim.''

    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine ''hakaret ettiği'' iddiasıyla Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki hakkında Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunmuştu.




    Özhaseki: Mahkemenin kararına razıyım Yorumları