MMP lideri muhalefete yüklendi   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-17-2011 (14:38)   Son Mesaj: 02-17-2011 (14:38)    Cevap: 0    Gösterim: 511  

    02-17-2011

    MMP lideri muhalefete yüklendi

    MMP lideri muhalefete yüklendi


    Milliyetçi ve Muhafazakar Parti (MMP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, “Ortada insanlarımızın refah ve problemlerine çözüm üreten bir muhalefet yoktur. Muhalefetin bütün gayreti AKP’yi iktidarda tutmaktır” dedi.

    Yılmaz yaptığı yazılı açıklamada, muhalefet partilerini eleştirdi. "AKP gitsin istiyorsak ilk önce muhalefetten kurtulmak lazım" diyen Yılmaz, "Bu muhalefetin AKP"yi göndermek gibi bir niyeti yoktur. Millet meclisimiz de muhalefet diye bir şey yok. Geride bıraktığımız her seçim döneminde millet AKP ve muhalefetin didişmesi ve ne istedikleri anlaşılmayan kavgaları oylamak zorunda bırakılmıştır. Yine aynı şey yapılıyor" dedi.
    AKP, CHP ve MHP"nin kendilerine verilen görevi yerine getirip bilerek bu kavgaların tarafı olduklarını, ne iktidarın ne de muhalefetin milletin ne yediğini ne içtiğini ve nasıl yaşadığını umursamadığını ifade eden Yılmaz şöyle devam etti:

    "Muhalefetteki partilerin görevi AKP"yi iktidarda tutarak pis işleri onlara yaptırmak. Bu nedenle gerginliğe taraf oluyorlar. AKP iktidarı ve geride kalan seçimler hep aynı kaos ve sıkıntılarla milletimizi yormuştur. Ortada insanlarımızın refah ve problemlerine çözüm üreten bir muhalefet yoktur. Muhalefetin bütün gayreti AKP"yi iktidarda tutmaktır. Gerginliklerden beslenen ve medya tarafından dayatılan 3 parti ile bu iş yürümez. Kavgaların hiçbir yerinde milletimizin refahı ve nasıl yoksulluktan kurtulacağı tasası bulunmamaktadır. Siyasetin merkezinde millet olması gerekirken millet ne muhalefetin nede iktidarın değil merkezinde ufuk çizgisinde bile bulunmamaktadır."




    MMP lideri muhalefete yüklendi Yorumları