Birbirlerini kurtarmak isterken gözaltına alındılar   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-17-2011 (13:07)   Son Mesaj: 02-17-2011 (13:07)    Cevap: 0    Gösterim: 517  

    02-17-2011

    Birbirlerini kurtarmak isterken gözaltına alındılar

    Birbirlerini kurtarmak isterken gözaltına alındılar


    Konya'da bir evde ele geçirilen 25 paket satışa hazır esrar ve eroin için aile fertleri birbirlerini kurtarmak isteyince hepsi gözaltına alındı.

    Konya'da polis bir eve yaptığı baskında 25 paket satışa hazır esrar ve eroin ele geçirdi. Olayla ilgili, anne, baba ve oğul birbirini kurtarmak için uyuşturucu maddeyi sahiplenince hepsi birden gözaltına alındı.
    Edinilen bilgiye göre, Konya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, merkez Karatay ilçesi Yeni Mahalle'de uyuşturucu bulunduğu bilgisine ulaşarak harekete geçti.

    Baskın yapan polis Yaşar G.'ye (42) ait evde arama yaptı. Aramada evin içerisinde çeşitli yerlere gizlenmiş 10'u eroin, 15'i esrar olmak üzere toplam 25 paket satışa hazır uyuşturucu madde ile bu yoldan elde edildiği tahmin edilen 10 bin TL para ele geçirildi.

    Olayla ilgili polis evde bulunan baba Yaşar G., anne Aynur (42) ve oğul A.G. (18) ile görüşmesinde şüphelilerin hepsi birbirini kurtarmak için 'uyuşturucu benim' diye ifade verdi. Bunun üzerine polis, anne, baba ve oğlu gözaltına aldı. Konya Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen aile üyeleri, uyuşturucu ticareti yapmaktan adliyeye sevk edildi.






    Birbirlerini kurtarmak isterken gözaltına alındılar Yorumları