Öldürülüp gömülen Hasret'in ailesi perişan   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-16-2011 (19:04)   Son Mesaj: 02-16-2011 (19:04)    Cevap: 0    Gösterim: 488  

    02-16-2011

    Öldürülüp gömülen Hasret'in ailesi perişan

    Öldürülüp gömülen Hasret'in ailesi perişan


    Edirne'nin Havsa ilçesine bağlı Şerbettar köyünde öldürülen 8 yaşındaki Hasret Karakoç'un ailesi perişan oldu. Minik Hasret'in ninesi ve dedesi öldürüldükten sonra gömüldüğü eve giderek gözyaşı döktü.

    Cinayetten sonra şüpheli olarak gözaltına alınan S.Ş.'nin, daha önce bir akrabasını öldürdüğü için cezaevinde yattığı ortaya çıktı.
    Şerbettar köyü, vahşi bir cinayete kurban giden Hasret Karakoç için ağlıyor. Hasret'in annesi Emine Karakoç ile babası İlkay Karakoç bugün ifadeleri alınmak üzere jandarmaya giderken, büyükbaba Halil Karakoç ve babaanne Safiye Karakoç, evlerinde taziyeleri kabul etti. Olayı öğrendikten sonra rahatsızlanan yaşlı çift, torunlar Hasret'în toprağa gömüldüğü harabe eve gitti. Evin içine giren Karakoç çifti torunlarının gömüldüğü mezarın bulunduğu odaya gelerek gözyaşı döktü. Büyükbaba ve babaannenin "Yavrum, kuzum, sana nasıl kıydılar. Seni buraya mı gömdüler" diye ağıtlar yakması yürekleri dağladı.

    Öte yandan Hasret'in ölümüyle ilgili olarak gözaltına alınan şüpheli S.Ş.'nin daha önce akrabasını öldürdüğü gerekçesiyle 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldığı ve cezaevinde yattığı öğrenildi. Gözaltındaki zanlıların haklarındaki suçlamaları kabul etmediği öğrenilirken, sorgu işlemleri sürüyor




    Öldürülüp gömülen Hasret'in ailesi perişan Yorumları