Esnaflar arasındaki afiş tartışması kanlı bitti   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-16-2011 (15:07)   Son Mesaj: 02-16-2011 (15:07)    Cevap: 0    Gösterim: 581  

    02-16-2011

    Esnaflar arasındaki afiş tartışması kanlı bitti

    Esnaflar arasındaki afiş tartışması kanlı bitti


    İki komşu işyeri sahibi arasında çıkan afiş asma tartışmasında silah ve bıçaklar konuştu. Yaşanan kavgada 2'si silahla olmak üzere 3 kişi yaralandı.

    Merkez Yıldırım İlçesi Eğitim Mahallesi'nde meydana gelen olayda 41 yaşındaki Tarkan Köse sahibi olduğu düğün salonunun duvarına afiş asmak için inşaat malzemesi satan dükkanın çatısına çıktı.
    Dükkan sahiplerinin ise, "Çatıdaki kiremitleri kırıyorsun" demesi üzerine çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Aralarında daha öncede husumet bulunan kişilerin tartışma sırasında bıçak ve silah kullanması sonrasında 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

    Eğitim Mahallesi Eğitcim Caddesi Mopaş lambaları üzerinde meydana gelen olayda bir düğün salonu sahibi Tarkan Köse, düğün salonunun duvarına reklam afişi asmak için Mustafa Keleş'e (34) ait inşaat malzemesi dükkanının çatısına çıktı.

    Bunun üzerine 'Çatıya zarar veriyorsun' diyen Mustafa Keleş ile tartışan Tarkan Köse, daha sonra aşağıya indi. İkili arasındaki tartışma Mustafa Keleş'in amcası Mehmet Keleş'in (58) de araya girmesiyle kısa sürede kavgaya dönüştü.

    Aralarında dünde tartışma yaşanan kişilerin kavgasında Tarkan Köse, yanındaki silahla Mustafa Keleş'i sol bacağından Mehmet Keliş'i ise sol ayağından yaraladı. Yaralanan Mustafa Keleş ise dükkandan aldığı bıçakla Tarkan Köse'yi göğsünden bıçakladı.

    Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 ambulansları ile değişik hastanelere kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı. Devlet Hastanesine getirilen Tarkan Köse'nin durumunun ciddi olduğu ve ameliyata alındığı belirtildi.

    Olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik önlemi alırken, olay yeri inceleme ekipleri görgü tanıklarının verdiği bilgiler doğrultusunda delil toplamak için çalışmalar yaptı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

    "OTOBÜS İŞLETMECİSİNE SİLAHLI SALDIRI"

    Bu arada Bursa'da otobüs işletmecisi İbrahim Çalışkan, ofisinde silahlı saldırıya uğradı. İbrahim Çalışkan, iş hanında kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Sol bacağından yaralanan Çalışkan, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

    Edinilen bilgiye göre; Merkez Yıldırım İlçesi Eski Gemlik Yolu Demiryolu Caddesi üzerinde otobüs işletme firması bulunan İbrahim Çalışkan, ofisinin bulunduğu işhanına geldi. Bu sırada kimliği belirsiz bir kişi İbrahim Çalışkan'ın karşısına çıkarak elinde bulunan silahla Çalışkan'ın bacağına tek el ateş etti.

    İşhanı girişinde sol bacağından yaralanan Çalışkan, yere yığılırken saldırgan, olay yerinden kaçtı. İşhanında bulunan vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri yaralanan Çalışkan'ı ambulansla Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Polis ekipleri kaçan zanlıyı yakalamak için soruşturma başlatırken hastaneye kaldırılan Çalışkan'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.




    Esnaflar arasındaki afiş tartışması kanlı bitti Yorumları