Erdoğan: Bekarlar çabuk evlensin VİDEO   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-16-2011 (13:39)   Son Mesaj: 02-16-2011 (13:39)    Cevap: 0    Gösterim: 507  

    02-16-2011

    Erdoğan: Bekarlar çabuk evlensin VİDEO

    Erdoğan: Bekarlar çabuk evlensin VİDEO


    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kendisini Başbakanlık'ta ziyarete gelen yeni atanan kaymakamlara yaptığı konuşmada ilginç bir konuya dikkat çekerek, "Bekarlık size yaraşmaz, bekarlar çabuk evlensin" dedi.



    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanlık'ta kendisini ziyaret eden yeni atanan kaymakamlara konuştu.

    Erdoğan, yeni kaymakamlara görev yapacakları ilçelerde neler yapmaları gerektiğini anlattı. Kaymakamların mesai saati olmadığını, kimi zaman 8 saat kimi zaman da 24 saat uykusuz kalacakları günler olacağını hatırlatan Erdoğan, bekâr kaymakamlara da evlenmeleri gerektiğini söyledi. Erdoğan'ın bu tavsiyesi salondaki kaymakamları güldürdü.
    Bacası tütmeyen, sıkıntı içinde yaşayan fakir fukaranın evlerini eşleriyle birlikte ziyaret etmeleri gerektiğini kaydeden Erdoğan şunları kaydetti: "Kimin bacısı tütmüyor, kimin evinde bir sıkıntı var. Hanımefendilerle beraber, evli olan kaymakamlarımız hanımlarıyla, evli olmayanlar da tabi çabuk evlenmesi lazım. Bekârlık size yaraşmaz. Hemen dolaşıp ailelerle beraber bu işi çözeceğiz. Fakir gureba, garip gureba kalmayacak."

    Erdoğan kaymakamlara şu önerilerde bulundu: "Sizler mesai saati olmayan, mesai mefhumu olmayan devlet memurları olarak çalışmak zorundasınız. Sabah saat 8, akşam 17.00. Herhalde kaymakam böyle düşünmez, değil mi? Bizde böyle mesai yok. Sabah kaçta gelirsen gelirsin ama gece kaçta dönersen dönersin. Zaman olur 15 saat, zaman olur 8 saat. Zaman olur öyle olaylar yaşarsınızki 24 saat uykusuz kalmak durumunda olursunuz.

    Halkınızı memnun etme gayretini kişisel hayatınızdan önde geldiğini her an hatırda tutmanızı istiyorum. Makamınız, eviniz halka açık olmalı. O zaman çok daha güçlü olacaksınız. Vatandaşlarla ilişkilerde önce vatandaşın hakları aklınıza gelmeli. Sorumluluklarınızı aklınızda tutun."




    Erdoğan: Bekarlar çabuk evlensin VİDEO Yorumları