Muğla'da yasak aşk cinayeti   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-16-2011 (12:56)   Son Mesaj: 02-16-2011 (12:56)    Cevap: 0    Gösterim: 597  

    02-16-2011

    Muğla'da yasak aşk cinayeti

    Muğla'da yasak aşk cinayeti


    Muğla'da bir kişi eişini rahatsız ettiğini iddia ettiği kişi öldürüp cesedini kanala attı.

    Ortaca'da, üç gün önce kayıp olan 32 yaşındaki Yusuf Yılmaz'ın kanalda cesedi bulundu. Şahsı av tüfeğiyle öldürdüğü belirlenen ve gözaltına alınan üç şüphelinin sorgusu sonrası cinayetin "Yasak Aşk" yüzünden işlendiği belirlendi. Mahkeme tarafından üç zanlıdan Y.T. serbest bırakılırken S.A. ile A.A tutuklanıp Muğla F Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.
    S.A., işlediği cinayeti anlatırken, Yusuf Yılmaz'ın evine gelip gittiğini, eşini rahatsız ettiğini uyarması üzerine 'Eşini seviyorum onunla evleneceğim onu boşa' demesi üzerine çıkan tartışma sonunda çaya ittiklerini, suda kırma av tüfeğiyle 3 el ateş ederek Yılmaz'ı öldürdüklerini söylediği öğrenildi.

    Zanlıların, olay yerinden ayrılıp suç aleti tek kırma av tüfeğini Dalyan beldesi ile Gökbel köyü arasında bulunan Sungur Gölü'ne attıklarını bildirmeleri üzerine; İlçe Emniyet Müdürlüğü; Muğla Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı dalgıç polisini Sungur Gölü'ne getirterek önce zanlı Y. T'yi gölün başına getirterek yer tespiti yaptırdı.

    Dalgıç polislerin göldeki aramasında sonuç elde edilemeyince, cinayet zanlısı olan S.A. gölün başına getirilip av tüfeğinin atıldığı yeri tam olarak göstermesi istendi. Dalgıç polislerin gölde iki saat gibi bir araması sonunda atılan tek kırma av tüfeği gölden çıkarıldı. Suç aleti tek kırma av tüfeği Cumhuriyet Savcılığı tarafından kriminal laboratuvara gönderilip incelenmesi istendi.

    OLAYIN GEÇMİŞİ

    Ortaca'da bir reklam firmasında işçi olarak çalışan 32 yaşındaki Yusuf Yılmaz'dan üç gündür haber alamayan yakınları, durumu güvenlik güçlerine bildirerek yardım istedi. Bunun üzerine çalışma başlatan polis, Yusuf Yılmaz'ın en son birlikte görüldüğü arkadaşlarını sorguya aldı.

    Şahsın en son 26 yaşındaki S.A. ve 30 yaşındaki A.A. ve 26 yaşındaki Y.T. ile birlikte görülmesi üzerine her üç şahıs sorguya alındı. Polis, şüphelilerin ifadeleri doğrultusunda Yusuf Yılmaz'ın cesedini Dalama Çayı üzerinde kurulu Hidroelektrik Santrali'nin mazgal kanalında buldu.

    Emniyette sorguları tamamlanan cinayet zanlıları Ortaca Adliyesi'ne çıkarıldı. Y.T serbest kalırken S.A. ile A.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.





    Muğla'da yasak aşk cinayeti Yorumları