Mermisi bitince başına tüfekle vurdu   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-16-2011 (12:53)   Son Mesaj: 02-16-2011 (12:53)    Cevap: 0    Gösterim: 535  

    02-16-2011

    Mermisi bitince başına tüfekle vurdu

    Mermisi bitince başına tüfekle vurdu


    İzmir'in Torbalı İlçesi'nde tartıştıkları kişiyi av tüfeği ile öldürmek isteyen iki kardeşten biri, tüfeğin mermisi bitmesine rağmen şahsın başına tüfekle vurarak ağır yaraladı.

    Olay, Kümeevleri mevkiinde meydana geldi. Ö.D. (32) ile H. D. (34) isimli kardeşler, öldü sandıkları Yakup K.'yi (44) olay yerinde bırakarak Torbalı merkezindeki daha önce mahkemelik oldukları bir ailenin evini taşladıkları sırada jandarma ile polis tarafından enselendiler. Hakan D.'nin, Yakup K.'nın başına vurduğu tüfeğin olay sonrası 5 parçaya bölündüğü belirtildi.
    İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Yakup K.'nın sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

    Olay, dün gece saat 23.00 sıralarında iddiaya göre şöyle gerçekleşti; Karakuyu'da faaliyet gösteren bir fabrikada bekçilik yaparken bir süre önce işten çıkarılan Ö.D., yanına kardeşi H.D.'yi alarak fabrikanın yeni bekçisi Yakup K.'nin Kümeevleri mevkiinde oturduğu bağ evine gitti. H.D., kendisi hakkında hırsızlık yaptığı söylentilerini ortaya atan Yakup K.'nın üzerine yürüdü. Daha sonra sakinleşen taraflardan iki kardeş ilçe merkezine gelerek alkol aldı. Ardından yine Yakup K.'nın yaşadığı yere giden iki kardeş burada Yakup K. ile tartıştı.

    MERMİ BİTENE KADAR ATEŞ ETTİ

    Yeni bekçi Yakup K., kendisine ait av tüfeğini alarak havaya doğru ateş açtı, ardından Ö.D.'nin başına tüfeğin dipçiğiyle vurdu. Bu sırada Ö.D.'nin ağabeyi tüfeği alarak kaçmaya çalışan Yakup K.'nın arkasından 3 el ateş ederek yaraladı.

    Tüfeğin mermisi bitince de, yanına giderek yerde yatan Yakup K'nın başına tüfek kırılıncaya kadar vurdu. Daha sonra olay yerinden 35 HYC 71 plakalı araç ile kaçan kardeşlerin, ilçe merkezinde bulunan mahkemelik oldukları İ.Ö. ile N.Ö.'nün yaşadığı evi taşladıkları öğrenildi. Silahların patlamasıyla saklanan Yakup K.'nın arkadaşı K.F. (39)'nin ihbarıyla iki kardeş ilçe merkezinde yakalandı.

    ÖLDÜRMEK İSTEDİM

    İki kardeşi yakalamak için hem jandarma hem de polis çalışma başlattı. Ö.D. ve H.D. kardeşleri İlçe Jandarma Komutanlığı'nda bulunan bir uzman personelin kendi aracıyla arama yaptığı sırada tespit ettiği öğrenildi. H.D.'nin alınan ifadesinde öldürme kastıyla ateş ettiğini, tüfeğin mermisinin bitmesi nedeniyle Yakup K.'nın başına tüfekle vurduğunu itiraf ettiği belirtildi. Ayrıca Ö.D.'nin, daha önce çalıştığı fabrikada izinsiz olarak yasa dışı köpek dövüş turnuvası yaptığı ve bu yüzden işten çıkarıldığı öğrenildi. Şahıslardan H.D. dün çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, Ö.D. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

    Öte yandan Yakup K.'nın tüm vücudunda çok sayıda saçma olduğu, ayrıca başının ezildiği öğrenildi.





    Mermisi bitince başına tüfekle vurdu Yorumları