Korsan göstericilerden Roj Tv itirafı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-15-2011 (14:07)   Son Mesaj: 02-15-2011 (14:07)    Cevap: 0    Gösterim: 516  

    02-15-2011

    Korsan göstericilerden Roj Tv itirafı

    Korsan göstericilerden Roj Tv itirafı


    İzmir'de bölücü örgüt lahine korsan gösteri yapan ve polise molotofkokteyli ile saldıran 4 kişi yakalandı.

    Yakalanan 4 kişiden ikisi Çocuk Şube Müdürlüğü'ne gönderilirken, 2 kişi de mahkemeye sevk edildi. Eylemcilerin emri Roj Tv kanalından aldıkları öğrenildi.
    İzmir'in Menemen ilçesinde geçtiğimiz günlerde İmralı'da cezasını çeken terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın yakalanmasının yıl dönümü nedeniyle düzenlenen korsan gösteride molotofkokteyli attığı iddia edilen ikisi çocuk 4 kişi polis tarafından yakalandı. Yakalanan zanlılardan yaşları küçük olan ikisi Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edilirken diğer 2 zanlı ise adliyeye sevk edildi.

    Geçtiğimiz günlerde İzmir'in Menemen ilçesi Asarlık semti Vali Kutlu Aktaş Caddesi'nde düzenlenen 2 ayrı korsan gösteride, terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın yakalanmasını protesto eden grup ile emniyet güçleri arasında çıkan arbedede polise, sopa ile saldırdıkları, molotofkokteyli, havaifişek ve taş attıkları ileri sürülen Ü.A. (20), M.K. (19), B.G. (17), A.A. (15) yakalandı.

    EYLEM EMRİ ROJ TV ARACILIĞIYLA GELDİ

    İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nce yakalanan zanlıların evlerinde yapılan aramalarda çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildi. Ele geçirilen dokümanların incelenmesi neticesinde, terör örgütü PKK'nın elebaşlarından Murat Karayılan tarafından Roj Tv aracılığıyla anahaber bülteninde Türkçe ve diğer bültenlerde Kürtçe olmak üzere 2 dilde yayın yapılarak eylem emri verildiği bilgisine ulaşıldı.

    Yakalanan zanlıların hepsinin de inşaat işçisi oldukları belirtilirken Ü.A.'nın hırsızlık suçundan 4 kez yakalandığı öğrenildi. Zanlılardan yaşları küçük olan B.G. ile A.A. İzmir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edilirken diğer 2 zanlı Ü.A. ve M.K. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.









    Korsan göstericilerden Roj Tv itirafı Yorumları