Yusuf Erikel: Silivri'de tedavi edilemiyorum   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-15-2011 (11:56)   Son Mesaj: 02-15-2011 (11:56)    Cevap: 0    Gösterim: 434  

    02-15-2011

    Yusuf Erikel: Silivri'de tedavi edilemiyorum

    Yusuf Erikel: Silivri'de tedavi edilemiyorum


    Ergenekon davasının tutuklu sanığı avukat Yusuf Erikel, rahatsız olduğunu, tedavisinin Silivri Cezaevi ve devlet hastanesi koşullarında sağlanamadığını belirterek bir üniversite hastanesine sevkinin sağlanmasını talep etti.

    İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen Ergenekon davası duruşmasına tutuklu sanıklar eski Başkent Üniversitesi Rektörü Mehmet Haberal, eski İnönü Üniversitesi Rektörü Fatih Hilmioğlu, emekli Tuğgeneral Levent Ersöz, Özel Harekat Daire Başkan vekili İbrahim Şahin, Hasan Atilla Uğur, Levent Göktaş, İbrahim Özcan, ve Ersin Gönence katılmadı. Yeni Parti Genel Başkanı Tuncay Özkan, gazeteci Mustafa Balbay ve son birleşen davanın sanığı avukat Yusuf Erikel'in de aralarında bulunduğu 20 tutuklu sanık ise duruşmada hazır bulundu.

    Gelen sanıkların ve avukatların kimlik yoklamasının ardından tutuklu sanık Yarbay Mustafa Dönmez, dün yarım kalan savunmasına devam etmesi için sanık kürsüsüne çağrılmadan önce davanın yeni tutuklu sanığı avukat Yusuf Erikel, mahkeme başkanından söz istedi.

    Silivri Cezaevi'nde yattığını ve hasta olduğunu belirten Erikel, Silivri Cezaevi ve Silivri Devlet Hastanesi koşullarında tedavisinin yapılamadığını söyledi. Geceleri yattığında ağzından ve burnundan kan geldiğini iddia eden Erikel, tedavisinin yapılabilmesi için tam teşekküllü bir üniversite hastanesine sevk edilmesini talep etti.

    Erikel'in talebinin ardından sanık Mustafa Dönmez, dün yarım kaldığı yerden savunmasını yapmaya başladı.




    Yusuf Erikel: Silivri'de tedavi edilemiyorum Yorumları