6 bilezik için kadının boğazını kesti   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-14-2011 (16:04)   Son Mesaj: 02-14-2011 (16:04)    Cevap: 0    Gösterim: 568  

    02-14-2011

    6 bilezik için kadının boğazını kesti

    6 bilezik için kadının boğazını kesti


    Konya'da 20 yaşındaki genç kadın kendisini takip eden ve bileziklerini almak isteyen bie kişinin bıçaklı saldrısına uğradı.

    Konya'da bir şahıs, otobüste takip ettiği kadını indikten sonra yere yatırarak boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayıp ağır şekilde yaraladıktan sonra kolundaki 6 adet bileziği gasp etti.
    Merkez Selçuklu ilçesi Şeker Murat Mahallesi'nde ikamet eden kayınvalidesinin evinden çıkarak otobüse binen 20 yaşındaki Mehri Teke'nin arkasından bir kişi daha aynı otobüse bindi. Taşra Karaaslan Üzümcü Mahallesi'nde inen genç kadın arkasından inen aynı şahsın bıçaklı saldırısına uğradı. Kadını yere yatırıp, boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayan şahıs, kolundaki 6 adet bileziği alarak kaçtı.

    Ağır yaralanan genç kadın, telefonla yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ambulansla genç kadını Konya Numune Hastanesi'ne kaldırdı. Hayati tehlikesi olduğu öğrenilen genç kadın kendisini yaralayan şahısla aynı yerden otobüse bindiğini belirterek, "Aynı yerde de inince mahallenin insanı zannettim, sonra yere yatırıp bıçaklayıp bileziklerimi aldı. 25-30 yaşlarında orta boylarda esmer biriydi" dediği öğrenildi.

    1.5 yıldır evli olduğu öğrenilen Mehri Teke'nin kolundan alınan bileziklerin düğünde takılanlar olduğu öğrenildi. Polis ekipler olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.







    6 bilezik için kadının boğazını kesti Yorumları