Dayısının cenazesine giderken araba çarptı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-13-2011 (14:06)   Son Mesaj: 02-13-2011 (14:06)    Cevap: 0    Gösterim: 491  

    02-13-2011

    Dayısının cenazesine giderken araba çarptı

    Dayısının cenazesine giderken araba çarptı


    Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.Dayısının cenazesine gitmek için son otobüse yetişmek isteyen İbrahim Oktay, kavşaktan yolun karşısına geçerden otomobilin altında kaldı.

    Olay yerinde, kardeşini yerde yaralı olarak gören ağabey Ali Oktay"ı, çevredeki vatandaşlar sakinleştirdi.
    Terminal kavşağında, gece yarısı 24.00 sıralarında meydana gelen kazada, dayısı Ali Çelik"in (57) vefat haberini alan İbrahim Oktay (30), Bölücek Mahallesi'ndeki cenaze evine gitmek için yola çıktı.

    Terminal kavşağında son otobüse yetişmek isteyen Oktay, karşıya geçmek isterken, yoldan geçen otomobilin altında kaldı.

    Kazayı gören çevre sakinleri ve vatandaşlar, durumu vakit geçirmeden 112 ve 155"e bildirdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri, yaralı İbrahim Oktay"a ilk müdahaleyi yaparken, bu esnada, kardeşini yaralı gören Ali Oktay (34) şoka girdi.

    Ağabey Oktay, kazadan 2 saat önce dayısının öldüğünü belirterek, "Dayım yeni öldü. Dayımın oğlu da trafik kazasında öldü. Kardeşim nasıl? Allah aşkına birisi bir şey söylesin" dedi. Ardından, sağlık görevlileri, Yaralı İbrahim Oktay"ı Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

    Kazaya sebep olan otomobil sürücüsü Zafer Çakır (37) ise gözaltına alınarak, Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Merkez Karakolu'na götürüldü.

    Diğer yandan, kazada yaralanan İbrahim Oktay'ın akrabaları ve yakınları, kazayı duyar duymaz Ereğli Devlet Hastanesi'ne akın etti. Oktay"ın acil serviste yapılan müdahale sonrasında hayati tehlikesinin olmadığı ve sağ ayağında çatlak ve ezikler oluştuğu öğrenildi.




    Dayısının cenazesine giderken araba çarptı Yorumları