Edirne'de apartman çatısı alev alev yandı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-13-2011 (10:08)   Son Mesaj: 02-13-2011 (10:08)    Cevap: 0    Gösterim: 724  

    02-13-2011

    Edirne'de apartman çatısı alev alev yandı

    Edirne'de apartman çatısı alev alev yandı


    Edirne gece saatlerinde meydana gelen yangında bir apartmanın çatı katı yandı.Yangın, Fatih Mahallesi'nde 6 katlı Taç Sitesi Apartmanı'nın çatısındaki bacadan çıkan kıvılcımlar tutuşup yanmaya başladı.

    Kısa süre içerisinde alevler çatının tamamını sarmaya başladı. Alevlerin yükseldiğini fark eden vatandaşlar durumu polise bildirdi. Yangın nedeniyle Edirne Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, TREDAŞ ekipleri ile 112 Acil Sağlık Hizmetleri olay yerine sevk edildi.
    Alevlerin yan binalara sıçramaması için TREDAŞ ekipleri yangının çıktığı bina ile diğer apartmanların elektriğini kesti. Elektriklerin kesilmesiyle birlikte çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale etmeye başladı.

    Ancak alev topuna dönen çatı yangınını kontrol altına almak kolay olmadı. İtfaiyenin uzun süren çabaları sonucu yangın güçlükle kontrol altına alındı.

    Bu arada mahallede paniğe yol açan yangının olduğu apartmanın civarındaki diğer binalar güvenlik amacıyla boşaltıldı.

    Muhtemele bir olumsuzluğu karşı sağlık ekipleri hazır bekletildi. Yangının zamanında fark edilmesi ve apartman sakinlerinin binadan erken çıkması nedeniyle herhangi bir can kaybı yaşanmadı.




    Edirne'de apartman çatısı alev alev yandı Yorumları