Rampadan inerken dereye uçtu   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-13-2011 (04:08)   Son Mesaj: 02-13-2011 (04:08)    Cevap: 0    Gösterim: 592  

    02-13-2011

    Rampadan inerken dereye uçtu

    Rampadan inerken dereye uçtu


    Beylikdüzü’nde rampadan aşağı inerken, aşırı hız nedeniyle direksiyon hâkimiyeti kaybedilen araç, yolun altından geçmekte olan dereye uçtu. Arçtaki 2 kişiden 1'i boğularak öldü.

    Yaklaşık 5 metre aşağı düşen araçtaki kadın sürücü vatandaşlar ve itfaiye ekiplerince kurtarılırken, yanındaki Celal Ayyıldız (46) boğularak hayatını kaybetti.

    Edinilen bilgiye göre, Beylikdüzü rampasından aşırı hızlı bir şekilde aşağı inmekte olan 34 DT 1794 plakalı araç ile Kamil Büyük yönetimindeki 34 EL 7306 plakalı otomobil çarpıştı. Direksiyon hâkimiyeti kaybedilen 34 DT 1794 plakalı Toyota marka araç, yol kenarındaki bariyerleri kırdıktan sonra dereye uçtu. Yaklaşık 5 metre yükseklikten devrilen otomobil pis suyun geçtiği Harami Dere"nin içinde yan yattı.

    Kazayı gören vatandaşlar, olay yerine koştu. Havanın soğukluğuna aldırmayan vatandaşlar ve itfaiye ekipleri üzerinden kimlik çıkmayan ağır yaralı kadın sürücüyü sıkıştığı yerden çıkardılar. Yaralı kadın Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi"ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
    Hayatını kaybeden Celal Ayyıldız ise itfaiye ekiplerinin uzun uğraşı sonrasında sıkıştığı yerden çıkarıldı. Boğularak hayatını kaybettiği öğrenilen Ayyıldız"ın cesedi Avcılar Medicana Hastanesi morguna kaldırıldı.

    Kazanın ardından E-5 Karayolu"nda uzun kuyruklar oluşurken, kısa bir süre İstanbul istikametinde yol kesildi. Olay yeri inceleme ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu.

    Aracın dereye düştüğünü gördükten hemen sonra araçlarından indiğini ve sıkışan şahısları çıkarmaya çalıştıklarını belirten görgü tanıklarından Cemal Macar, "Biz dereye girdiğimizde araç yan yatmıştı. Birkaç kişiyle birlikte arabayı düz çevirdik ve bir kadını otomobilden çıkardık. Ancak, araçtaki adam hayatını kaybetmişti. Muhtemelen şahıs boğularak ölmüştü." ifadelerini kullandı.
    Dereye düşen araç, vinç yardımıyla çıkarılmasının ardından yol yeniden trafiğe açıldı.
    CİHAN




    Rampadan inerken dereye uçtu Yorumları