Şanlıurfa'daki cinayet ile ilgili 4 gözaltı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-11-2011 (16:06)   Son Mesaj: 02-11-2011 (16:06)    Cevap: 0    Gösterim: 506  

    02-11-2011

    Şanlıurfa'daki cinayet ile ilgili 4 gözaltı

    Şanlıurfa'daki cinayet ile ilgili 4 gözaltı


    Hamidiye Mahallesi'nde dün bıçaklanarak hayatını kaybeden Serkan Fırat'ın (22) ölümüyle ilgili soruşturma başlatan Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü, öldürülen gencin katil zanlısı oldukları iddiasıyla 4 kişi gözaltına alındı.

    Alınan bilgiye göre, Hamidiye Mahallesi'nde dün bıçaklanarak hayatını kaybeden Serkan Fırat'ın (22) ölümüyle ilgili soruşturma başlatan Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Asayiş şubesi cinayet büro ekipleri, ölen gencin cep telefonuyla konuştuğu numaraları incelemeye aldı.
    Serkan Fırat ile Eyüp T. (17) arasında ''alacak'' konusu nedeniyle telefonda hakaretli konuşmaların yaşandığını tespit eden ekipler, bunun üzerine Eyüp T'yi takip etti. Zanlının arkadaşlarıyla kent merkezindeki bir parkta buluşacağı bilgisine ulaşan ekipler, düzenledikleri operasyonla Serkan Fırat'ın öldürülmesi olayına karıştıkları iddia edilen Eyüp T, Mehmet Ö. (15), Abdülkadir G. (17) ve Muhammet İ'yi (18) gözaltına aldı.

    Bu arada Asayiş şubeye getirilip, olayın tanıkları tarafından da teşhis edilen zanlılardan Eyüp T'nin bir kişiden 100 lira alacaklı olduğu, kendisine borcu olan bu kişinin de ölen Serkan Fırat'tan alacaklı olduğu ve alacağını Eyüp T'ye devrettiği, bu nedenle Serkan Fırat ile Eyüp T. arasında cinayetten bir gün önce tartışma yaşandığı iddia edildi.

    Dün de Hamidiye Mahallesi'nde buluşan Serkan Fırat ile Eyüp T. ve arkadaşları arasında aynı konuyla ilgili başlayan tartışmanın kavgaya dönüştüğü, Serkan Fırat'ın burada kalbine ve göğsüne aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralandıktan sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği tespit edildi.

    Emniyetteki ifadelerinde olayı kabul eden 3'ü 18 yaşından küçük 4 kişi, hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.




    Şanlıurfa'daki cinayet ile ilgili 4 gözaltı Yorumları