Kundakçılara helikopterli operasyon   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-11-2011 (08:10)   Son Mesaj: 02-11-2011 (08:10)    Cevap: 0    Gösterim: 507  

    02-11-2011

    Kundakçılara helikopterli operasyon

    Kundakçılara helikopterli operasyon


    Polis, İstanbul genelinde terör suçlarına karışan ve son dönemde şehrin bir çok noktasında yüzlerce aracı ateşe veren şahıslara yönelik helikopter destekli gece yarısı oprasyonu düzenledi.

    İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi Müdürlüğü ekipleri, İstanbul genelinde terör suçlarına karışan şahıslara yönelik operasyon düzenledi. Helikopter destekli operasyonda çok sayıda şüphelinin gözaltına alındığı belirtildi.

    Son zamanla artan kundaklama olayları başta olmak üzere, terör suçuna karışan şahıslara yönelik İstanbul genelinde operasyon düzenlendi. Operasyona polis helikopterleri de destek verdi.

    Bağcılar'da bir adresi çok sayıda polis ekibi ablukaya aldı. Bu adresten 2 kişi gözaltına alınırken polis helikopteri de mahalle üzerinde uçuş yaptı. Gözaltına alınanlar sabah saatlerinde Adli Tıp Kurumu'na getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. Gözaltına alınanlar arasında kadınların da bulunması dikkat çekti.

    Not: Haberin videosu birazdan sayfamızda yer alacaktır




    Kundakçılara helikopterli operasyon Yorumları