Trabzon'un deriliş reçetesi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-11-2011 (01:35)   Son Mesaj: 02-11-2011 (01:35)    Cevap: 0    Gösterim: 497  

    02-11-2011

    Trabzon'un deriliş reçetesi

    Trabzon'un deriliş reçetesi


    İkinci yarıda tam 7 puan kaybedip avantajını yitiren Trabzonspor'da ince hesaplar yapılıyor

    İşte çözüm yolu
    İkinci yarıda tam 7 puan kaybedip avantajını yitiren Trabzonspor'da ince hesaplar yapılıyor. Hedef belli: Sivas, Manisa ve Kayseri maçları kazanılıp, Beşiktaş maçına kadar 53'e ulaşılacak.

    Ligin ilk yarısını 42 puanla ve en yakın rakibi Bursa'nın 5 puan önünde bitiren Trabzonspor, ikinci devrede kaybettiği 7 puanın telafisi için kolları sıvadı. Teknik direktör Şenol Güneş, Fırtına'yı şampiyonluk yolunda yeniden harekete geçirecek reçeteyi belirledi. Peş peşe oynanacak Sivasspor, Manisaspor ve Kayseri maçlarının önemine dikkat çeken Güneş, "İlk yarıda bu 3 maçta 5 puan kaybetmiştik. Şimdi aynı rakiplerle o kayıpları telafi etme fırsatı önümüze geldi" dedi.

    Kotamızın yüzde 77'si doldu

    Yaşanan gol sıkıntısını çift forvete dönerek aşmayı planlayan Güneş, öğrencileriyle yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı: "İlk yarıda 9 puan kaybetmiştik, ikinci yarıda 7. Yani puan kaybı kotamızın yüzde 77'sini doldurduk. Sıradaki 3 maç çok önemli. Sivas ve Manisa ile deplasmanda oynayacağız, sonra zirve yarışındaki rakiplerimiz Kayseri ve Beşiktaş'la karşılaşacağız. Hedefimiz, 3 haftada 53 puana ulaşmak. Sonra Beşiktaş maçı için İstanbul'a bomba gibi gider, şampiyonluk yoluna gireriz."




    Trabzon'un deriliş reçetesi Yorumları