Akay: AKP İzmir'de birinci parti olacak   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-11-2011 (01:38)   Son Mesaj: 02-11-2011 (01:38)    Cevap: 0    Gösterim: 486  

    02-11-2011

    Akay: AKP İzmir'de birinci parti olacak

    Akay: AKP İzmir'de birinci parti olacak


    AKP İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, “Bu ekip Haziran ayında yapılacak genel seçimlerde İzmir’de AK Parti’yi birinci ekip olarak çıkaracaktır. Ekibime güveniyorum" dedi.

    AKP İzmir İl Başkanlığı geçen hafta belirlenen yürütme kurulu ile bugün ilk toplantısını yapacak. Toplantı öncesi AKP İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ve İl yönetim kurulu üyleri Cumhuriyet Meydanı"ndaki Atatürk büstüne çelenk koydu.
    Akay, 2011"de yapılacak genel seçimlerde İzmir"den birinci parti olarak çıkacağını söyledi. Akay, "Bu ekip Haziran ayında yapılacak genel seçimlerde İzmir"de AK Parti"yi birinci ekip olarak çıkaracaktır. Buna olan inancımızı Ulu Önder Atatürk"ün huzurunda tekrar yineliyorum. Ekibime güveniyorum. Bu ekiple beraber, birlik ve beraberlik içerisnde inşallah Türkiye"de olduğu gibi İzmir"de de AK Parti birinci parti çıkacak" dedi.

    Akay bir gazetecinin CHP"nin "bağış masası" kurması ile ilgili düşüncesini sorması üzerine, "Ben CHP"nin bağışı ile ilgili yorum yapmam. Partilere para bu seçimlerde çok lazım. Parti üyelerine büyük fedakarlık düşüyor bu dönemde. Bizim borcumuz yok. Kendi aramızda bağış toplayarak bunu hallettik" yanıtını verdi.




    Akay: AKP İzmir'de birinci parti olacak Yorumları