Bahçeli: Süheyl Batum özür dilemeli   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-11-2011 (01:37)   Son Mesaj: 02-11-2011 (01:37)    Cevap: 0    Gösterim: 622  

    02-11-2011

    Bahçeli: Süheyl Batum özür dilemeli

    Bahçeli: Süheyl Batum özür dilemeli


    MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP'li Süheyl Batum'um 'Asker kağıttan bir kaplanmış' sözleriyle ilgili olarak Batum'un Türk Silahlı Kuvvetlerinde ve Türk Milletinden özür dilemesi gerektiğini söyledi.

    Bahçeli, Ankara'nın Polatlı ilçesinde bir düğün salonunda MHP'lilere seslendi. Bahçeli, çıkışta gazetecilerin Süheyl Batum'un sözlerine ilişkin soruları cevaplandırdı.
    Bir gazetecinin 'Süheyl Batum'un sözlerini nasıl değerlendiriyorsunuz?' sözleri üzerine Bahçeli, "İki partinin yönetiminin değerlendirilmemesine birşey söylemememiz doğru değil. MHP olarak bu kullanılan cümlelerin yakışıksız olduğunu Batum'un bundan sonraki konuşmalarını gözönüne alarak iyi bir başlangıç yaparak TSK ve Türk Milletinden özür dilemesi lazım" dedi.

    Bir gazetecinin "kılıçdaroğlu askere söylenecek bir söz varsa ancak genel başkan söyler" şeklindeki açıklamalarını hatırlatması üzerine Bahçeli, siyasi partinin yönetim anlayışı olduğunu prensiplerine saygı duyulması gerektiğini ifade etti.




    Bahçeli: Süheyl Batum özür dilemeli Yorumları