Özcan'ın Horozu yeni sahibini bekliyor   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-11-2011 (00:55)   Son Mesaj: 02-11-2011 (00:55)    Cevap: 0    Gösterim: 471  

    02-11-2011

    Özcan'ın Horozu yeni sahibini bekliyor

    Özcan'ın Horozu yeni sahibini bekliyor


    Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan'ın sosyal paylaşım sitesi facebook'tan 2011. takipçisine hediyece edeceği Çin Horozu yeni sahibini bekliyor.

    YÖK Başkanı Özcan, bir süre önce facebook hesabında kendisini takip eden 2011'nci kişiye YÖK'ün bahçesinde beslediği ve kendisine de hediye gelen Çin horozunu vermek istediğini açıklamıştı. YÖK Başkanı Özcan dün de facebook üzerinden 2011. takipçisi olan Ankara'dan Bilal Toprak'ı YÖK'e davet etmişti.
    Bunun üzerine Bilal Toprak, YÖK Başkanı Özcan'ın daveti üzerine dün YÖK'e giderek horozunu da görmüş oldu. YÖK'ün bahçesinde oluşturan hayvanat bahçesinin bakıcısı Abdurrahman Şahin, yaklaşık bir yıldır Çin horozunun bakımını yaptığını söyledi. YÖK Başkanı Özcan'ın fırsat buldukça hayvanat bahçesine gelerek gezinti yaptığını anlatan Şahin, Özcan'ın horoz da dahil olmak üzere buradaki hayvanlarla yakından ilgilendiğini ve elleriyle beslediğini söyledi. YÖK'ün karşısında bulunan bazı apartman sakinlerinden horozun sabah çok erken saatlerde öttüğü için şikayet geldiğini anlatan Şahin, "Horoz aslında çok sık ötmüyor ama sabahları çok erken saatlerde ötüyormuş. Burada oturanlarda YÖK'e şikayet etmiş. Sanırım onun için Başkan hediye etme kararı aldı" dedi.

    Hayvanat bahçesinde bulunan tavşanlar da erimeyen karlar üzerinde oyunlar oynayarak karın tadını çıkardı. Öte yandan YÖK Başkanı Özcan'ın Çin horozunu yeni sahibine Pazartesi günü YÖK'te yapılacak bir törenle verileceği öğrenildi.








    Özcan'ın Horozu yeni sahibini bekliyor Yorumları