Antalya'da villa soyan çete çökertildi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-10-2011 (14:07)   Son Mesaj: 02-10-2011 (14:07)    Cevap: 0    Gösterim: 624  

    02-10-2011

    Antalya'da villa soyan çete çökertildi

    Antalya'da villa soyan çete çökertildi


    Antalya'nın Aksu ilçesinde iş adamı Talha Görgülü'nün villasına girerek hırsızlık yaptığı iddia edilen 8 kişi gözaltına alındı.

    Aksu İlçe Emniyeti Asayiş Şubesi Müdürlüğü ekipleri, Aksu ve Kepez ilçelerinde çok sayıda hırsızlık olayına karıştığı tespit edilen bir grubu takibe aldı. Zanlıların son olarak Antalya'nın tanınmış iş adamlarından Talha Görgülü'nün Çamköy Mahallesi'nde bulunan villasına girdikleri tespit edildi. Zanlıların, villaya girerek Talha Görgülü'nün amcası Mehmet Görgülü'nün para cüzdanını çaldıkları iddia edildi. Bunun dışında zanlıların çok sayıda okul kantini, ev, iş yeri ve hayvan hırsızlığına karıştıkları da tespit edildi.
    Çeteyi çökertmek için bugün sabaha karşı operasyon düzenleyen ekipler M.H.E. (30), Y.Y. (20), S.K. (21), A.B. (87), U.K. (18). B.B (24), Y.Y. (41) ve oğlu F.Y.'yi (18) gözaltına alındı.

    Öte yandan, şebeke üyesi olduğu iddia edilen ve çok sayıda hırsızlık olayına karıştıkları belirtilen R.A. (21) ile Y.A.'nın (29) hırsızlık suçundan Antalya Cezaevi'nde tutuklu bulundukları öğrenildi.

    Sabaha karşı düzenlenen operasyonla yakalanan 8 kişi geniş güvenlik önlemleri altında sağlık kontrolünden geçirildi.




    Antalya'da villa soyan çete çökertildi Yorumları