Silikon iğne yaptıran kadın öldü   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-10-2011 (12:07)   Son Mesaj: 02-10-2011 (12:07)    Cevap: 0    Gösterim: 592  

    02-10-2011

    Silikon iğne yaptıran kadın öldü

    Silikon iğne yaptıran kadın öldü


    ABD'de bir otelde kalçasına silikon iğnesi yaptırdıktan sonra hayatını kaybeden 20 yaşındaki kadının ölüyle ilgili inceleme başlatıldı.

    Amerikan polisi, otelde kalçasına silikon iğnesi yaptıran bir İngiliz kadının ölümüyle ilgili soruşturma başlattı.
    20 yaşındaki Claudia Adusei adlı öğrenci, dün, Philedephia havaalanı yakınlarındaki Hampton Inn otelinde yaptırdığı iğneden sonra fenalaşarak hastaneye kaldırılmış ancak kurtarılamamıştı.

    Polise göre, Adusei silikon iğnesi için anlaşmayı internet üzerinden yaptı. Adusei'nin randevu almasına yardım ettiği söylenen bir kadın sorgulanırken iğneyi yapan başka bir kadının ise arandığı belirtildi.

    Göğsünde ağrılarla hastaneye kaldırılan Adusei'ye yapılan otopsinin sonucu henüz açıklanmadı.

    Kalıcı bir dolgu maddesi olan silikon, vücutta istenen bölgelerin yuvarlaklaştırılması için kullanılıyor.

    Amerika Birleşik Devletleri'nde sıvı silikonun kozmetik amaçlar için kullanılması yasak. Uzmanlar, giderek daha çok sayıda kadının kalçalarının şeklini değiştirmek için bu tür müdahaleler yaptırdığını söylüyor. Ancak riskleri nedeniyle sıvı silikon kullanılmıyor.

    Uzmanlar, vücudun sıvı silikonu reddebileceğini, bunun da çevredeki dokulara zarar vereceğini söylüyor.

    Londra'daki Royal Marsden Hastenesi'nden Dr. Paul Harris, "Sıvı silikon uygulamalarında akciğer embolisi vakalarının ortaya çıktığı biliniyor. Son örnekte de aynı sorun başgöstermiş olabilir" dedi.







    Silikon iğne yaptıran kadın öldü Yorumları