İzmir'i kana bulayacaklardı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-09-2011 (15:07)   Son Mesaj: 02-09-2011 (15:07)    Cevap: 0    Gösterim: 479  

    02-09-2011

    İzmir'i kana bulayacaklardı

    İzmir'i kana bulayacaklardı


    İzmir'de konserve kutusu içinde hazırlanmış ve patlamaya hazır hale getirilmiş bir kilogram patlayıcı ile bomba yapımında kullanılan çeşitli malzemeler ele geçirildi.

    İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri yaptıkları operasyonla lise son sınıf öğrencisi F.G. (17) ile patlayıcıyı teslim almaya geldiği iddia edilen Afyon Kocatepe Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Yapı Öğretmenliği bölümü öğrencisi M.C.D. (21) gözaltına alındı.
    İzmir'in Buca ilçesi ormanlık alanda bir kişinin şüpheli paket taşıdığı ihbarını değerlendiren ekipler lisede son sınıf öğrencisi olan F.G.'yi, konserve kutusu içinde hazırlanmış ve patlamaya hazır hale getirilmiş bir kilogram patlayıcı ile bomba yapımında kullanılan çeşitli malzemelerle birlikte yakalayarak gözaltına aldı.

    F.G.'nin hazırladığı iddia edilen bombayı teslim edeceği kişinin doe yakalanması için tedbir alan ekipler ormanlık alanda Afyon Kocatepe Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Yapı Öğretmenliği bölümü öğrencisi M.C.D. (21) gözaltına aldı. Gözaltına alınan iki zanlıda adliyeye sevk edildiği öğrenildi.Ekiplerin olayla ilgili soruşturmayı sürdürdüğü belirtildi.







    İzmir'i kana bulayacaklardı Yorumları