Tartıştığı kişi tarafından sokakta öldürüldü   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-09-2011 (14:07)   Son Mesaj: 02-09-2011 (14:07)    Cevap: 0    Gösterim: 499  

    02-09-2011

    Tartıştığı kişi tarafından sokakta öldürüldü

    Tartıştığı kişi tarafından sokakta öldürüldü


    Ümraniye'de 33 yaşındaki kadın bir tanıdığı ile otomobilinde görüştüğü sırada aralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma sonrası araçtan inen kadının arkasından ateş edilmesi sonrası hayatını kaybetti.

    Ümraniye'de bir kadın silahla vurularak öldürüldü.
    Alınan bilgiye göre, Atatürk Mahallesi Mandıra Caddesi üzerinde Arzu Yıldırım (33), bir tanıdığı ile otomobilinde görüştüğü sırada aralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Yıldırım, araçtan inerek uzaklaştığı sırada arkasından ateş edildi.

    Vücuduna 10'a yakın kurşun isabet eden Yıldırım, olay yerinde hayatını kaybetti. Üzerinden evli olduğu bir döneme ait ''Arzu Demirtaş'' adına da düzenlenmiş ikinci bir kimlik çıkan Yıldırım'ın cesedi, olay yerindeki incelemenin ardından Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

    2 yaşında bir oğlu olduğu öğrenilen Yıldırım'ın, aynı mahalledeki bir apartman dairesine yaklaşık bir ay önce taşındığı belirtildi.

    Bu arada, Arzu Yıldırım'ı vuran şahsa ait olduğu belirtilen otomobil, olay yerinin bir üst sokağında terk edilmiş olarak bulundu.




    Tartıştığı kişi tarafından sokakta öldürüldü Yorumları