Tartıştığı kişiyi bıçakla öldürdü   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-09-2011 (12:08)   Son Mesaj: 02-09-2011 (12:08)    Cevap: 0    Gösterim: 569  

    02-09-2011

    Tartıştığı kişiyi bıçakla öldürdü

    Tartıştığı kişiyi bıçakla öldürdü


    Antalya'nın Alanya ilçesinde bilinmeyen bir nedenle tartıştığı kişiyi bıçakla öldüren şahıs polis tarafından gözaltına alındı.

    Olay, Alanya'nın Kızlarpınarı Mahallesi'nde dün gece meydana geldi. Kızlarpınarı Mahallesi Yardımlaşma Derneği önünde kavga olduğu ihbarı üzerine gelen polisler, Mehmet Yaman (36) adlı şahsı yerde yaralı yatarken buldu.
    Göğüs bölgesine aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan Yaman ambulansla Başkent Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaman, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

    Olayı araştıran ve dernekte bulunan kişilerin ifadesine başvuran polis, M.Y. isimli şahsın derneğin önünde bilinmeyen bir nedenle Mehmet Yaman ile tartıştığını ve Yaman'ı göğsünden bıçakla yaralayarak kaçtığını tespit etti. M.Y. polis tarafından bir öğrenci yurdunda yakalanırken bıçak olay yerine yakın bir otomobilin altında bulundu. M.Y. gözaltına alındı.







    Tartıştığı kişiyi bıçakla öldürdü Yorumları