Komandolar dağda terörist değil hırsız arıyor   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-08-2011 (22:06)   Son Mesaj: 02-08-2011 (22:06)    Cevap: 0    Gösterim: 483  

    02-08-2011

    Komandolar dağda terörist değil hırsız arıyor

    Komandolar dağda terörist değil hırsız arıyor


    Bursa'da çok sayıda suçtan sabıkalı olan 3 zanlının peşine düşen jandarma nefes kesen bir operasyonla 2 kişiyi yakaladı.

    Silahlı olan ve ormanlık alanda izini kaybettiren 3'üncü kişi için ise bölgeye komando birlikleri sevk edildi. Ormanlık alanda suçlu avına çıkan komandolar bölgeyi karış karış arıyor.
    İnegöl ilçesi ve Bursa'da dolandırıcılık, gasp ve hırsızlık suçlarından aranan T.D. (28), Ş.A. (29) ve Ş.Y. isimli 3 zanlının Mustafakemalpaşa'nın İncilipınar köyünde olduğu bilgisini alan jandarma operasyon başlattı. Ekipler, takip ettikleri zanlıların aracını bir arazide çamura saplanmış olarak buldu. Operasyonu genişleten ekipler, aynı bölgede iki zanlı T.D. ve Ş.A'yı çalılıkların arasında saklanırken yakaladı. Silahlı olan ve dağlık arazide izini kaybettirmeye çalışan üçüncü zanlı Ş.Y'nin ise peşine komandolar düştü. Bursa'dan gelen takviye komando ekipleri ile birlikte dağlık arazide zanlının aranmasına devam ediliyor.




    Komandolar dağda terörist değil hırsız arıyor Yorumları