Eşi ve kızını kaybeden vatandaştan yürek yakan feryat   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-08-2011 (18:08)   Son Mesaj: 02-08-2011 (18:08)    Cevap: 0    Gösterim: 729  

    02-08-2011

    Eşi ve kızını kaybeden vatandaştan yürek yakan feryat

    Eşi ve kızını kaybeden vatandaştan yürek yakan feryat


    Bursa'nın Karacabey ilçesinde 5 kişinin öldüğü feci kazada eşi ve kızını kaybeden muhasebecinin feryatları yürekleri dağladı.

    10 yıl önce geçirdiği trafik kazası sebebiyle bir yıl yatarak tedavi gören muhasebecinin, bir daha direksiyon başına geçmediği öğrenildi. Çiftin 14 yaşındaki oğlu Batuhan'ın ise, son anda annesi ve kız kardeşiyle birlikte seyahate gitmekten vazgeçip Bursa'daki babasının yanında kaldığı öğrenildi.

    Edinilen bilgiye göre, Çanakkale'nin Çan ilçesindeki akrabalarının yanından Bursa'daki evlerine dönen Gülruz Coşkun (40) idaresindeki 16 CHJ 55 plakalı otomobil, Canbolu Köprüsü'nün korkuluklarına çarparak dereye uçtu. Sürücüyle birlikte araç içinde bulunan Şükriye Sarı (60), Ece Coşkun (11), Sebahat Ergün (50) ve kızı Cansu Ergün (20) boğularak can verdi.

    Feci kazada eşi Gülruz ve 11 yaşındaki kızı Ece Coşkun'u kaybeden muhasebeci Fehmeddin Coşkun, acı haberi alınca fenalık geçirdi. Gözyaşlarına boğulan talihsiz adamın 10 yıl önce kaza geçirip uzun süre yatarak tedavi gördüğü için bir daha direksiyon başına geçmeye tövbe ettiği ortaya çıktı. Acı haberle yıkılan Fehmeddin Coşkun'un 14 yaşındaki oğlu Batuhan'ın ise anne ve kız kardeşiyle Çanakkale seyahatine gitmekten son anda vazgeçip yalnız bırakmak istemediği babasının yanında kaldığı öğrenildi.




    Eşi ve kızını kaybeden vatandaştan yürek yakan feryat Yorumları