Kaza izlerken kazazede oldu   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-06-2011 (15:07)   Son Mesaj: 02-06-2011 (15:07)    Cevap: 0    Gösterim: 598  

    02-06-2011

    Kaza izlerken kazazede oldu

    Kaza izlerken kazazede oldu


    Adana'da meydana gelen maddi hasarlı trafik kazasını babasının motosikletinin üzerine oturarak izleyen bir çocuk motosikletin bir anda yanmasıyla zor anlar yaşadı.

    Olay, merkez Yüreğir ilçesindeki Çukurova Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, motosikletiyle kahvehaneye gelen Tahir Ergin, motosikletini yol kenarına paketti. 16 yaşındaki çocuğu Muhsin Ergin de motosikletin üzerine oturarak meydana gelen maddi hasarlı bir kazayı seyretmeye başladı. Bu arada motosiklet birden alev alarak yanmaya başladı.
    Motosikletin yandığını önce anlamayan çocuk daha sonra çevredekilerin bağırması üzerine motosikletten atlayarak yanmaktan son anda kurtuldu. Bu arada maddi hasarlı kazaya gelen polisler itfaiyeyi aradı. Olay yerine gelen ambulans kısa sürede motosikleti söndürdü. Ancak motosiklet hasar gördü. Kazayı izlerken kazazede olan çocuk şoku bir süre atlatamazken kameralara da tepki gösterdi.




    Kaza izlerken kazazede oldu Yorumları