Boynuna kundak ipi dolanan Azat kurtarılamadı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-05-2011 (16:08)   Son Mesaj: 02-05-2011 (16:08)    Cevap: 0    Gösterim: 523  

    02-05-2011

    Boynuna kundak ipi dolanan Azat kurtarılamadı

    Boynuna kundak ipi dolanan Azat kurtarılamadı


    Eskişehir'de 7 yaşındaki bir ilköğretim öğrencisi, odasındaki 2 katlı ranzanın yanında yerde hareketsiz bir şekilde yatarken bulundu.

    Boynuna ip dolanmış halde bulunan, anne ve babası tarafından hastaneye götürülen küçük çocuğun öldüğü belirlendi.
    Evlerinde yeni doğan kardeşinin kundak ipi ile oynarken ipin boğazına dolanması sonucu hayatını kaybettiği öğrenilen küçük çocuğun kesin ölüm nedeni ise yapılacak otopsinin ardından belirlenecek.

    Olay Çamlıca Mahallesi Mede Sokak'taki Çaykent Sitesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Cahit Kural İlköğretim Okulu birinci sınıf öğrencisi Azad Doğu, dün akşam evlerinde iki katlı ranzanın bulunduğu odasında oynamaya başladı.

    Ailenin 4 çocuğundan birisi olan Küçük Azad, bir süre sonra odaya giden küçük kardeşi ve ailesi tarafından yerde hareketsiz bir şekilde yatarken bulundu.

    Boynuna kundak ipi dolanmış halde bulunan Küçük Azad, babası Mehmet ve annesi Filiz Doğu tarafından hastaneye kaldırıldı. Ancak, Küçük Azad, tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

    Azad D.'nin cesedi otopsi için Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Küçük Azad'ın kesin ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından belirlenecek.

    Savcılık ise, olayla ilgili soruşturma başlattı.

    İnşaat ustası baba Mehmet Doğu'nun olayla ilgili yakınlarına verdiği bilgide, oğlunun dün akşam saatlerinde otururken, kendilerinden odasında ders çalışmak için izin istediğini ve bir süre sonra merak edip içeriye girdiklerinde ise ipe dolanmış vaziyette yattığını gördüklerini söylediği öğrenildi.

    "AZAD BAŞARILI ÖĞRENCİYDİ"

    Cahit Kural ilköğretim Okulu Müdürü Abdülkadir Önder ise Azad'ın başarılı ve kurallara uyan bir öğrenci olduğunu belirterek, "Bizim okulda bir gelenek vardır. Başarılı, arkadaşları ile iyi geçinen ve kurallara uyan öğrencileri madalya ile ödüllendiririz.

    Okulun birinci sınıf öğrencileri arasında da, bu öğrencimizi madalya ile ödüllendirmiştik. Aile Siirt"ten Eskişehir"e geldi. Babası inşaatçılık yaparak geçimlerini sürdürüyordu." diye konuştu.




    Boynuna kundak ipi dolanan Azat kurtarılamadı Yorumları