Suç örgütüne baskın: 7 gözaltı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-05-2011 (14:04)   Son Mesaj: 02-05-2011 (14:04)    Cevap: 0    Gösterim: 599  

    02-05-2011

    Suç örgütüne baskın: 7 gözaltı

    Suç örgütüne baskın: 7 gözaltı


    Sivas'ta 37 ayrı suç işledikleri öğrenilen 7 kişi yapılan operasyonla gözaltına alındı.


    Adliyeye çıkartılan şahıslardan 6'sı tutuklanarak cezaevine gönderildi.
    Erzurum Özel Yetkili Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 'Suç örgütü kurmak suretiyle zorla senet imzalatmak, çek senet ve alacak tahsilatı yapmak, kasten ateşli silah ve bıçakla yaralama, tehdit, silahlı yağma' gibi suçlar işleyen suç örgütüne Sivas, Konya ve Diyarbakır'da eş zamanlı operasyon yapıldı. Yapılan operasyonda suç örgütü kurmak, yönetmek ve üyesi olmak suçundan 7 kişi gözaltına alındı. O. Ş., H. K., O. S., Ü. K., R. U., B. E., çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

    Sivas Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada suç örgütleriyle mücadeleye amansız şekilde devam edileceği belirtilerek, "Suç örgütü kurmak suretiyle vatandaşlarımızı mağdur eden, can ve mal güvenliklerini ortadan kaldırmaya teşebbüs eden suç guruplarına karşı mücadele amansız şekilde devam edecektir" denildi.







    Suç örgütüne baskın: 7 gözaltı Yorumları