Ereğli'de trafik kazası:2 yaralı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-05-2011 (14:06)   Son Mesaj: 02-05-2011 (14:06)    Cevap: 0    Gösterim: 469  

    02-05-2011

    Ereğli'de trafik kazası:2 yaralı

    Ereğli'de trafik kazası:2 yaralı


    Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
    Kaza 00.00 sularında Gülüç köprüsünde meydana geldi. Otomobil sürücüsü Selim Serin , Alaplı İstikametinden Ereğli istikametine gittiği sırada Gülüç köprü girişinde direksiyon hakimiyetini kaybetti.


    İlk olarak kaldırıma çıkan sürücü daha sonra köprü bariyer direklerine çarptı. Sürücü Selim Serin ile otomobilde bulunan ve engelli olduğu ifade edilen Serman Günbayi hurdaya dönen otomobilin içinden diğer araç sürücülerinin yardımı ile çıkarıldı.
    Kaza yerine gelen ekipler, yaralılar için olay yerine ambulans çağırdı. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık görevlileri sürücü Selim Serin ve Serman Günbayi' ye yapılan ilk müdahalenin ardından Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

    Kazada hurdaya dönen otomobil çevreye saçılan parçalarının toplanmasının ardından çekici ile kamyon garajına kaldırıldı.

    Ereğli Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, sürücü Selim Serin' in 78 promil alkollü olduğu öğrenildi.

    Polis kaza ile ilgili soruşturma sürdürüyor.




    Ereğli'de trafik kazası:2 yaralı Yorumları