Ellerini ve ayaklarını bağlayıp yaktılar   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-05-2011 (08:08)   Son Mesaj: 02-05-2011 (08:08)    Cevap: 0    Gösterim: 670  

    02-05-2011

    Ellerini ve ayaklarını bağlayıp yaktılar

    Ellerini ve ayaklarını bağlayıp yaktılar


    Beyoğlu'nda, Türkmen uyruklu bir kişi yaşadığı evde çıkan yangında hayatını kaybetti. Yanarak ölen şahsın ellerinin ve ayaklarının bağlı olduğu öğrenildi.

    Edinilen bilgiye göre, Şehitmuhtar Mahallesi Doğramacı Şakir Sokak'ta bulunan 5 katlı binanın zemin katında, saat 04.00 sıralarında yangın çıktı. Yangını fark eden vatandaşlar itfaiye ve polise konuyla ilgili ihbarda bulundu. İtfaiye ekipleri olay yerine ulaşmadan vatandaşlar kendi imkanları ile yangını söndürdü. İtfaiye ekipleri ise soğutma çalışmalarını tamamladıktan sonra evde arama yaptı. Evin bir odasında kısmen yanmış bir ceset olduğunu gören itfaiye ekipleri olay mahallini polise teslim etti. Polis yaptığı araştırmalar sonucu, yanarak ölen şahsın Türkmen uyruklu Russlan Yazwyev (27) olduğunu tespit etti. Yazwyev'in ellerinin ve ayaklarının bağlı olduğu ortaya çıktı. Polis, Yazwyev'in Gonca isimli Türkmen bir kadınla yaşadığı bilgisine ulaştı. Bir restoranda garson olarak çalışan Yazwyev'in cesedi, yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polis, şahsın beraber yaşadığı kadına ulaşmaya çalışıyor.

    Komşuları, Yazwyev'in yaklaşık 6 aydır söz konusu adreste yaşadığını belirtti. Mahalle sakinleri ile bir sorunun olmadığı ifade eden vatandaşlar, "Bir kadınla birlikte yaşıyorlardı. Sabaha karşı yangını fark edince camları kırarak söndürmeye çalıştık. Yangının neden çıktığını bilmiyoruz" diye konuştu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.




    Ellerini ve ayaklarını bağlayıp yaktılar Yorumları