Poşete bomba süsü vererek PTT'yi soydu   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-04-2011 (17:08)   Son Mesaj: 02-04-2011 (17:08)    Cevap: 0    Gösterim: 520  

    02-04-2011

    Poşete bomba süsü vererek PTT'yi soydu

    Poşete bomba süsü vererek PTT'yi soydu


    Diyarbakır'ın Merkez Kayapınar İlçesi'de ilginç bir soygun vakası gerçekleşti. PTT şubesine elinde bomba süsü verilen bir poşet ile giren
    bir kişi PTT'yi soydu.


    Diyarbakır'ın Merkez Kayapınar İlçesi Doktor Sıtkı Göral Cadde Huzurevleri Cami köşesinde bulunan PTT şubesine saat 15.30 sıralarında giren kimliği belirsiz ve yüzü maskeli şahıs elindeki içi kablolar ile sarılı poşeti göstererek elinde bomba olduğunu iddia etti.
    Elindeki bomba süsü verilmiş poşet sayesinde henüz miktarı belirlenemeyen parayı alıp kayıplara karışan soyguncu elindeki bomba süsü verilmiş poşeti de PTT şubesinin önüne attı. Olay yerine gelen ekipler PTT şubesinin etrafını tamamen yaya ve araç trafiğine kapattılar. Özel Harekat Timlerininde geldiği bölgede bomba imha uzmanları tarafından şüpheli paket kontrol edildi.

    Bomba süsü verilmiş paket bomba imha roboto tarafından tek el ateş edilerek kontrol edelirken poşetten boş plastik bir kutu ve etrafına sarılmış kablo bulundu. Polil olay ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, olay ile ilgili geniş çaplı soruşturma sürdürüldüğü belirtildi.
    Diyarbakır'da 10 gün önce'de Sento caddesi üzerinde yine bir postane soyulurken, 10 aradan sonra yine bir postane soygunu meydana geldi.







    Poşete bomba süsü vererek PTT'yi soydu Yorumları