Ölmeden önce polise katilinin ismini söylemiş   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 02-01-2011 (17:06)   Son Mesaj: 02-01-2011 (17:06)    Cevap: 0    Gösterim: 637  

    02-01-2011

    Ölmeden önce polise katilinin ismini söylemiş

    Ölmeden önce polise katilinin ismini söylemiş


    Konya’da sokak ortasında vurularak öldürülen köftecinin, ölmeden önce polise katilinin ismini söylediği ortaya çıktı. Polis, 20 gündür kaçan şüpheliyi, titiz bir çalışma sonrası yakaladı.

    Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, 11 Ocak'ta merkez Karatay ilçesinde göğsünden ağır yaralanan, ardından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Mehmet Işık'ın (23) katil zanlısını buldu.
    Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Mehmet Işık, iddiaya göre polise, "Beni Mustafa Ö. vurdu." dedi.

    Şüphelinin adını öğrenen dedektifler Mustafa Ö. üzerinde yoğunlaştı. Yapılan araştırmada şüphelinin cinayetten hemen sonra şehir dışına kaçtığı bilgisine ulaşıldı.

    Antalya"ya gittiği belirlenen Mustafa Ö. Alanya ilçesinde bir internet salonunda ele geçirildi.

    Sağlık kontrolü için Konya Numune Hastanesi'nde getirilen şüpheli gazetecilerin cinayeti ne için işlediğini sorması üzerine "Namus için cinayet işledim" cevabını verdi.

    Adliyeye sevk edilen Mustafa Ö.'nün ifadesinde, olaydan 2 gün önce Mehmet Işık'ın kız arkadaşına küfür ettiğini, olay günü de arkadaşıyla otomobille giderken görünce tüfekle ateş ederek öldürdüğünü söylediği ileri sürüldü.

    Olay, 11 Ocak'ta merkez Karatay ilçesi Saraçoğlu kavşağında meydana gelmişti. Kavşakta köfte satan 23 yaşındaki Mehmet Işık, bir otomobilden tüfekle ateş açılması sonucu ağır yaralanmış, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

    Olayda otomobili kullandığı iddia edilen Cengiz Y. (24) de yakalandıktan sonra sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanmıştı.




    Ölmeden önce polise katilinin ismini söylemiş Yorumları