Bartın'da 43 köy yolu kapandı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 02-01-2011 (00:07)   Son Mesaj: 02-01-2011 (00:07)    Cevap: 0    Gösterim: 888  

    02-01-2011

    Bartın'da 43 köy yolu kapandı

    Bartın'da 43 köy yolu kapandı


    Bartın'da etkili olan kar yağışı nedeniyle 43 köy yolu ulaşıma kapanırken, birçok araç da yollarda mahsur kaldı.

    Akşam saatlerinden itibaren başlayan kar yağışı nedeniyle 43 köy yolu ulaşıma kapandı. Bartın ile Amasra ilçesini birbirine bağlayan yolun Kazpınar mevkiinde kar sebebiyle birçok araç mahsur kaldı. Trafik ekipleri bölgede seyir halinde olan araçları durdurarak zincir ve çekme halatı kontrolü yaptı. Uyarılara rağmen zincir takmayan araçlar yollarda kaldı. Özellikle çıkış yolunda yolda kalan araçlar trafiğinde bir süre tıkanmasına sebep oldu. Karayollarına bağlı greyder ve dozerler akşam saatlerindeitibaren bölgede kar kürüme ve tuzlama çalışması yaparken, yollarda kalan sürücüler de araçlarına zincir takarak yollarına devam etti.

    Kazpınarı köyü mevkiinde yoldan çıkan bir otomobilin imdadına ise basın mensupları yetişti. Yoldan çıkan otomobil yolun kenarından güçlükle çıkartılırken, basın mensupları otomobilin lastiklerine zincir taktı. Kar yağışı bölgede etkisini sürdürüyor.




    Bartın'da 43 köy yolu kapandı Yorumları