Kızılay'dan Bodrum'a battaniye yardımı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-29-2011 (19:04)   Son Mesaj: 01-29-2011 (19:04)    Cevap: 0    Gösterim: 532  

    01-29-2011

    Kızılay'dan Bodrum'a battaniye yardımı

    Kızılay'dan Bodrum'a battaniye yardımı


    Kızılay Derneği Muğla Şubesi, Bodrum'da yaşanan selin ardından bölgeye yatak, battaniye, mutfak seti ve yemek yardımı gönderdi.

    İlçeye bağlı Ortakent ve Bitez beldelerinde etkili olan, 500'e yakın ev ve iş yeriyle, 100'e yakın otel ve pansiyonun zemin katlarını su basmasıyla sonuçlanan yağışın ardından, Kızılay Derneği Muğla Şubesi olayla ilgili çalışma başlattı. Çalışma kapsamında bölgeye 250 yatak, 250 battaniye, 50 mutfak seti, 200 kişilik sıcak yemek ve çok miktarda içme suyu gönderildi.
    Yardımlar, Kızılay Derneği Bodrum Şube Başkanı Taylan Tüfek başkanlığındaki 10 kişilik bir ekip tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtıldı. Ortakent Belediyesi zabıta ekipleri de Kızılay ekiplerine yardım etti.

    Taylan Tüfek, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçede yaşanan selin ardından hemen harekete geçtiklerini anlatarak, ''Şu anda vatandaşlara ihtiyacı olan her şeyi dağıtıyoruz. Dağıtımı evlere giderek yapıyoruz'' dedi.

    Kızılay Derneği Muğla Şube Başkanı Bülent Karakuş ise yardımların yarın da devam edeceğini söyledi. İhtiyaç duyulduğu takdirde sonraki günlerde de yardımları sürdüreceklerini belirten Karakuş şöyle konuştu:

    ''Şu anda ekiplerimiz bölgede dağıtım yapıyor. İzmir'den gelen ekipler de çalışmalara katılıyor. Ekiplerimiz yemek yardımlarını evlere giderek vatandaşlara dağıtıyor. Yatak, battaniye ve mutfak setlerini de vatandaşlara ulaştırıyoruz. Gerek görülmesi durumunda, Muğla'daki depomuzdan battaniye ve yatak yardımını artırabiliriz.''




    Kızılay'dan Bodrum'a battaniye yardımı Yorumları