Esrarı satabilmek için lüks ev kiraladılar   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-29-2011 (11:07)   Son Mesaj: 01-29-2011 (11:07)    Cevap: 0    Gösterim: 431  

    01-29-2011

    Esrarı satabilmek için lüks ev kiraladılar

    Esrarı satabilmek için lüks ev kiraladılar


    Bursa'da 2 amcaoğlu doğu illerinden getirdikleri esrarı satabilmek için lüks semtlerden ev kiraladı. Eve yapılan baskının ardından gözaltına alındı.

    Doğu illerinden getirdikleri 10 kilo esrarı Bursa'da piyasaya sürmek isteyen amca çocukları yakalandı. Zanlıların esrarı saklamak için lüks semtte ev tuttukları öğrenildi.
    Edinilen bilgiye göre, doğu illerinden gelen uyuşturucunun Bursa'da piyasaya sürüleceği ihbarını alan Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotik Bürosu dedektifleri, U.K (20) ve D.K.'yi (35) takibe aldı.

    Zanlılar, Çekirge semtinde bir eve yapılan baskının ardından gözaltına alındı. 4 ayrı adreste yapılan aramada ise 10 kilo 120 gram esrar, 2 adet silah, 116 fişek ve uyuşturucudan kazanıldığı tahmin edilen 15 bin TL para ele geçirildi.

    ESRAR İÇİN EV TUTMUŞLAR

    U.K. ve D.K.'nin esrarı Bursa'da torbacı tabir edilen satıcılara pazarladıkları öğrenildi. Zanlıların esrarı saklamak için Çekirge semtinde ev tuttukları öğrenildi. Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan iki zanlı adliyeye sevk edildi.

    İki zanlı emniyet çıkışında gazetecilere, "İyi çekin. Ben kız arkadaşımla geziyordum hiçbir şeyden haberim yok. Uyuşturucu benim için sürpriz oldu" dedi. Zanlılar sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.







    Esrarı satabilmek için lüks ev kiraladılar Yorumları