Hamile kadın evinde ölü bulundu   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-29-2011 (11:04)   Son Mesaj: 01-29-2011 (11:04)    Cevap: 0    Gösterim: 636  

    01-29-2011

    Hamile kadın evinde ölü bulundu

    Hamile kadın evinde ölü bulundu


    Kayseri'de 2 çocuk annesi 7 aylık hamile kadın evinde ölü bulundu. Telefonlara cevap vermeyen kadına bakmaya gelen komşuları aylık hamile kadının cansız bedeniyle karşılaştı.


    Buğdaylı mahallesi Urganlı sokaktaki bir evde yaşandı. Telefonlara cevap vermeyen Ayten B.'nin durumundan endişelenen eşi, komşularını aradı. Sabah saatlerinde eve gelen komşuları ise 7 aylık hamile olan Ayten B'nin cansız bedeni ile karşılaştı.

    Durumun bildirilmesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri, şüpheli ölümün incelenmesi için polis ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine gelen ekipler, inceleme yaparken Ayten B.'nin 11 yaşındaki kızı Kader ile 2 yaşındaki Kardelen olan bitenden habersiz komşularının evine götürüldü.
    Evin pencerelerinin sadece naylon ile kapatılmış olması ailenin ekonomik durumunu gözler önüne sererken, olayı il dışında olan eşine yakınları haber verdi.

    Gözyaşlarını tutamayan yakınları, Ayten B. ile ilgilenilmediği gerekçesiyle komşularını suçladı. 7 aylık bebeği ile hayata gözlerini yuman Ayten B.'nin, doğuma bağlı hastalıktan ötürü yaşamını yitirdiği tahmin edilirken, kesin ölüm sebebinin yapılacak otopsinin ardından belirleneceği öğrenildi.
    Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.




    Hamile kadın evinde ölü bulundu Yorumları